Odjechani.com.pl

Pełna wersja: WM27 - Przeciwnik Undertakera
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2

David

Data 21.02.2011 nie brzmi znajomo ? Pozwolę pokrótce wytłumaczyć o co chodzi. Jeśli mieliście możliwość obejrzenia poniedziałkowego RAW za pewne widzieliście dwukrotnie promo zapowiadające mistyczną postać w długim czarnym płaszczu wchodzącą w strugach deszczu do domu.

Jestem przekonany, że wiele z Was pomyślało o tym, że jest to Undertaker bądź co więcej nowa gwiazda World Wrestling Entertainment. Jednak znalazła się również bardzo pokaźna grupa osób, którzy siedzą troszkę dłużej w tym biznesie, twierdząc, że jest to nie kto inny jak sama legenda WcW Sting !.

Wróćmy się w czasie do 2001 roku, kiedy to WWE zrobiło inwazję na ECW/WCW, gdzie obecny prezes World Wrestling Entertainment Vince McMahon wykupił organizację World Championship Wrestling. Wiele supergwiazd WCW postanowiło przejść do organizacji WWE, jednak pojawił się jeden, ale za to bardzo potężny buntownik – Sting, który nie zasilił federacji World Wrestling Entertainment.

Na początku jednak wszystko wyglądało bardzo obiecująca, Vince McMahone prowadził intensywne rozmowy ze Stingiem. Jedną z obaw Stinga było brak zaufania co do właściciela WWE, który ten mógłby nieprawidłowo wykorzystać jego osobę. Jednak po rozmowach Sting powiedział, że on chce swoją legendę utrzymać w swój sposób bez ingerencji WWE. Steve Borden aka Sting ostatecznie nie podpisał umowy z WWE.

Jak wszyscy bardzo dobrze wiemy po pewnym czasie Sting zasilił młodą organizację jaka w tym czasie była TNA Wrestling. Borden zadebiutował w federacji 18 czerwca 2003 i z przerwami występował w niej do 2010 roku. W chwili obecnej władze Total Nonstop Action mają spore nadzieję na podpisanie nowego kontraktu ze swoją gwiazdą.

Nazwiska takie jak Kevin Nash oraz Broker T zapewne bardzo wiele Wam mówią. Obaj panowie byli ogromnymi gwiazdami WWE. Po swojej przygodzie w TNA ponownie podpisali umowy z World Wrestling Entertainment. Czyżby nastał czas powrotów z konkurencyjnej federacji? Warto zaznaczyć, że TNA również pokładało ogromne nadzieje, w tym, że uda się podpisać umowy z tymi zawodnikami. Czy ze Stingiem będzie podobnie?

Wszystko wskazuje jednak na to, że Sting postąpi dokładnie tak samo jak jego koledzy, którzy powrócili do WWE na niedzielnej gali Royal Rumble. Emerytura Stinga zbliża się wielkimi krokami, a jedynym rozdziałem w którym brakuje Stinga to rywalizacja w szeregach WWE.

Widząc promo mogliśmy zobaczyć, że Sting zadebiutowałby pod koniec lutego. Jest to najbardziej odpowiedni moment, gdyż WresleMania jest bardzo blisko. Jego debiut właśnie praktycznie miesiąc przed największą galą w roku zapewniłby mu walkę na 27 WresleManii.

Warto wspomnieć, że od kilku dobrych miesięcy Vince McMahone stara się namówić Stinga aby ten dołączył do wielkiej rodziny WWE. Chairman najpotężniejszej organizacji na świecie chciałby również wprowadzić Bordena aka Sting do Hall of Fame!. Każdy członek Hall of Fame w jakiś sposób miał bezpośredni udział w życiu WWE, to samo musiałby spotkać Stinga.

W związku z zaistniałą sytuacją po debiucie Stinga możemy się spodziewać jednej bądź dwóch walk w szeregach World Wrestling Entertainment. Jednak całokształt pracy jaki włożył w federację World Championship Wrestling, którą przejęła organizacja WWE w zupełności uprawnia go do członkostwa wśród największych.

Jak wam się wydaje, czy promo które znajdziecie poniżej dotyczy ikony jaką jest Sting? Czy chcielibyście obejrzeć starcie tytanów na WrestleManii 27 jakm bez wątpienia byłby pojedynek The Undertakera ze Stingiem? Zachęcam do dyskusji :)
[video=youtube]www.youtube.com/watch?v=DwmqpyEsAsw[/video]
Zobaczymy co się stanie 11.2.2011
Długo czekać nie będziemy ;)

Jednak nie stawiał bym na Stinga, pewnie to undertaker, on zawsze coś wymyśli ;P

Przeczytałem całą wypowiedz, nie oglądam WWE na tyle by znać Stinga, więc z ciekawością bym zobaczył go w jakiejś walce. Nie tylko na YT ;)
Tylko szkoda, że skopiowane ;(

David

Sam tak nie umiem pisać :D A ja podaje jakie są nawsy w WWE :D
Sting... znać go mogę jedynie z YouTube, gdyż za jego czasów WWE jeszcze nie oglądałem. Oglądając walki na yt w jego wykonaniach mogę powiedzieć, że nawet nawet, ale... jeśli powróci czy to on będzie przeciwnikiem Undertaker'a na tegorocznej Wrestlemani? Dla fanów na pewno było by to zaskoczenie. Sting powraca i walczy z Undertakerem. Sięgając pamięcią na Bragging Rights gdzie to Undertaker został zakopany przez Kane'a z pomocą Nexusa można stwierdzić, a nawet chodzą pogłoski, że na Wrestlemani 27 DeadMan zmierzy się z Wade Barretem i ma rozpocząć z nim feud. Ale... pozostaje wątpliwość a w zasadzie trzy. Po pierwsze Undertaker młody już nie jest, co chwile ma jakieś kontuzje, które wykluczają go na parę miesięcy z walk, a tu chcą stworzyć feud. Po drugie pozostaje opcja Kane'a. W końcu Red Monster wygrał, Undertaker będzie chciał się "zemścić". A po trzecie obecnie Undertaker ma kontuzje barku, nie wiadomo do końca czy wróci na Wrestlemanie, a jeśli wróci to czy znowu nie zniknie z WWE na jakiś czas. Jak widać opcji jest wiele, ale juz 21 lutego, a może wcześniej przekonamy się co ma oznaczać ta zapowiedż. Czy to Sting, czy Undertaker, a może jeszcze coś innego?

David

Hmmm też WWE tyle nie oglądałem żeby widzieć Stinga ale z tego co mi wiadomo to Sting też ma swoje lata i mógłby walczyć z Undertarkerem :D By było widowisko jak by Tarker przegrał Sting nowa gwiazda :D tak przy okazji wydaje mi się że niedługo Undertarker trafi do Hall of fame już strość... . Co do Kane to wątpię żeby to on był przeciwnikiem Tarkera , stoczyli tyle walk że juz wydaje mi się że na Wm to się nie nadaje... Hmmm wszystko też zależy od Eliminatom Chamber gdyby Tarker zjawił by się i zdobył pas mugłby walczy z Del Rio :D Barret nowy zawodnik nie wiem czy go tak od razu na Wm wpakują chociaż możliwe że to bd Kane albo Barret bo przecież zawsze na reklamach Wm jest że tu się rozstrzygają wszystkie spory :D Każdy by chciał pojedynek Cena vs Tarker ale na to sie nie zapowiada :/
Tarker przegra z kimś niespodziewanym np. Stingiem lub inną gwiazdą , to samo by był na Wm 26 jeżeli Tarker by przegrał (coś niesamowitego). Shawn już Tarkera nie pokona bo prowadzają go do Hall Of Fame w tym roku :D Nie wiem co wy myślicie kto może być jeszcze przeciwnikiem Tarkera ?? :D Jeszcze jak coś plakat (nie wiem czy oficjalny czy nie ) :)
[Obrazek: wrestlemania27byzt0d31h.th.png]
Jakoś nie widzę Ceny na Takera.

Ale wyobrażam sobie Takera z samym Del Rio w jednej klatce, hahahahaha.
W moich myślach jest tylko taki biedny Del Rio który się chowa przed Takerem, a Taker robi swoje słitaśne oczka :D
I oczywiście zaraz Taker niszczy Del Rio.

David

Nie wiem czemu ale widzi mi sie kilka walk na najbliższe gale The Corre vs Nexus , Orton vs King Sheamus :D i Cena vs Punk Albo Cena w the Corre vs Nexus z Punkiem :D:D:D:D A co do Del Rio nie bd musiał walczyć z Edgeam o pas bo jeszcze jest Elimination Chamber i pasy mogą zmienić właścicieli :D A tarker jest znakiem zapytania ''?" :D
Tu Cię zaskoczę, bo na głównej stronie WWE już jest jedna walka zapisana na Wrestlemanie i jest nią Edge vs Alberto Del Rio o WHC:)

David

hehe no to się WWE wkopało :D Bo z tego co napisali wychodzi że już wiadomo że Edge raczej obroni pas na Elimination Chamber :D Chyba że coś pozmieniają :D A Miz po Elimination nie bd miał już pasa jak bd gwiazdy typu Ceny HHH Ortona Sheamusa i np. Morrisa :D ) Jeszcze 1 plakat znalazłem :D
[Obrazek: sting2.th.jpg]
Stron: 1 2