Witam dodano pewne udogodnienie do ikonki w zasobniku systemowym.
Od teraz pod napisem "ChomikBox - zalogowany" podczas pobierania i/lub wysyłania pojawią się tam informacje o procencie pobierania i/lub wysyłania.
Źródło
To mało świeża informacja.
O ile się nie mylę tak było od początku(przynajmniej odkąd ja korzystam z nowego chomikboxa).
No cóż. Zatem moja wtopa i tyle
tylko że ja tego nie miałem od początku.
Skrzypasku było to już od samego początku jak wypuszczono chomikbox2.
Dobra, dobra śmiejcie się ze mnie
odgy: - każdy ma prawo do wtopy :s
To może dlatego że ja nie aktualizowałem chomikboxa odkąd go zainstalowałem :rolleyes: a jak pamiętam byłem testerem więc mam program wcześniej niż została wydana oficjalna wersja.
ale to nie ma nic do rzeczy ja też nie ma zaktualizowanego
Auć. Dobra nie bij mnie, proszę
.
Ja jestem inny i ja po najechaniu myszką na ikonę programu w zasobniku systemowym podczas wysyłania miałem tylko napis "ChomikBox - zalogowany" i nic więcej
odgy:.
Te informacje u mnie były widoczne tylko w oknie wysyłania także po najechaniu myszką na wysyłany plik.
Dopiero wczoraj po zalogowaniu i zaktualizowaniu zobaczyłem coś "nowego" i stąd moje info ale skoro za błędy biją to ja już się nie wypowiem w podobnym temacie
odgy: - przynajmniej teraz - muszę swoje odcierpieć :s .
Oj Skrzypas
Każdy mógł przeoczyć taki szczegół. Gdyby mnie zapytano czy coś takiego jest to nie był bym w stanie odpowiedzieć.
Musiał bym wcześniej sprawdzić jak to się ma u mnie...
Swoją drogą, skoro już rozmawiamy o informacjach zawartych w tym zasobniku to brakuje mi tam prędkości wysyłania oraz pobierania danych - co o tym sądzicie?
Ja już dawno temu
TUTAJ o to właśnie pytałem i nic nie wskurałem jedynie dodano te procenty i tyle.
A jednak skrzypas nie całkiem się nie pomylił
Dziś z ciekawości sprawdziłem czy przy pobieraniu mam informacje o % pobierania
Ku mojemu zdziwieniu nie było tej informacji
Zaktualizowałem chomikboxa i takowa informacja się pojawiła
Chomikboxa 2 wcześniej nie aktualizowałem ani razu, więc skrzypas pisząc to:
(19.05.2011, 13:49)skrzypas napisał(a): [ -> ]To może dlatego że ja nie aktualizowałem chomikboxa odkąd go zainstalowałem :rolleyes: a jak pamiętam byłem testerem więc mam program wcześniej niż została wydana oficjalna wersja.
Nie wprowadził nikogo w błąd