Zobacz także: Tajemnicze Kody Orange !
Promocja się zakończyła... Myślę, że sukcesem
Internauci szybko wciągnęli się w zabawę w szukanie kodów - no bo jak można przegapić okazję na darmowe minuty oraz smsy prawda ?
Podczas promocji ludzie zaczęli nawet handlować kodami na allegro, niektóre kody były blokowane przez orange ale konkursu nie przerwano a nawet go przedłużono o dwa dni !
Mam nadzieję, że orange kiedyś powtórzy zabawę, zresztą nie tylko Ja, setki komentarzy oraz kilka petycji potwierdza, że ludzie chcą więcej !
A co Wy myślicie na temat tej zabawy?
"Dzięki" tym kodom teraz tylko częściej dostaję sms-y promocyjne niż przedtem
odgy:.
Wysłanie jednego kodu na pewno wiązało się z jakimś regulaminem.
Od wysłania pierwszego kodu otrzymuję coraz więcej sms-ów z treścią zawierającą najnowszą ofertę (nie)darmowych minut czy sms-ów w jakimś pakiecie do wykupienia z ważnością na okres od kilku dni do miesiąca.
Mi na nic te kody się nie przydały bo nie mam do kogo ich wykorzystywać zwłaszcza że dotyczą numerów tylko stacjonarnych lub tylko z Orange lub obydwu a jeżeli dotyczą wszystkich sieci to okres ich działania jest bardzo ograniczony.
Dziwne, osobiście od tamtego czasu dostałem tylko jedną wiadomość z jakąś reklamą
ale takie coś dostawałem zawsze więc w sumie nic się u mnie nie zmieniło.
Oczywiście każdy ma prawo do własnej oceny
Ty dostałeś 1 sms a ja na pewno 2 które się zapisały w skrzynce i jeszcze kilka takich które się nie zapisały (one w ogóle się nie zapisują).
Skrzypas to wyłącz wiadomości sieciowe i po problemie.
Nie mam włączonych "Wiadomości sieciowych" to nie jest to o czym myślisz.
To są specjalnie spreparowane sms-y komunikacyjne które nie zapisują się w pamięci telefonu tylko wyświetlają się na ekranie tak jak komunikat o stanie konta zaraz po zakończeniu rozmowy telefonicznej.
Aaaa, wiem o czym mówisz.
Chwilę po aktywacji kodu pojawiała się wiadomość z jakąś informacją, niestety nie pamiętam treści bo wiadomości się nie zapisywały.
Wiadomość była tylko informacyjna - nie nakłaniała do wysłania sms tu i tam...
Mi tam się podobała promocja, szkoda tylko że tak szybko przepadał okres ważności smsów czy darmowych minut. Po zsumowaniu wszystkiego ładna ilość wychodziła.
Co do tych promocyjnych smsów... to dziwne, ale nic takiego nie dostawałem (chyba)
Cytat:Co do tych promocyjnych smsów...
Co do tych sms-ów które zapisują się w telefonie to po przypomnieniu sobie to dostałem ich więcej niż 2 tylko zamiast je czytać to zawsze naciskam przycisk C i wiadomość kasuje się jeszcze przed przeczytaniem stąd ta moja nieuwaga.
Dzisiaj też dostałem reklamę.