Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Dostałem dziwną wiadomość na maila. Co Wy na to?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cytat:Witam,

Mam do Ciebie pytanie...

Chomiki zgłaszają mi, że przydałoby się na free.og.pl więcej transferu w postaci punktów. Nie każdemu odpowiada free na konkretne filmy, czasem przydałoby się komuś konto ChomikManiac itd.

Chciałbym więc skupić w \"jednym chomiku\" taką opcję i przeznaczyć go jedynie do rozdawania punktów, nie do udostępniania free transferu. Nie musiałbyś więc zaprzątać sobie głowy przelewami do poszczególnych chomików, czy wymianą wiadomości z nimi. Wystarczyłoby przelewać część punktów na naszego top listowego chomika \"free.transfer\". Chomiki, które otrzymywałyby punkty, dostawałyby je za np. reklamowanie Ciebie na swoim chomiku, zbieranie głosów na top liście, czy za inne przysługi jakie możemy teraz wymyślić. Dodatkowo będę reklamował Cię wysyłając swój mailing, mogę również podnieść Twoją pozycję na top liście, umieścić reklamę Twojego chomika na free.og.pl itp.

Co Ty na to?

--
Ta wiadomość została wysłana zgodnie z regulaminem serwisu
http://free.og.pl

Bulwersuje mnie coś takiego. Bez zbędnego komentarza. :Dodgy:

Beata

hahah no ładnie ciekawa jestem kto to wymyślił.
Skrzypas - każdy zapisany na newsletter toma99 dostał taką wiadomość ;)
To jest top lista Toma99... coś jak adam-as 2
Tak ale chodzi o tą treść bo to jest bulwersujące.

Jak ktoś mógł wpaść na taki głupi pomysł żeby utworzyć "wspólne" konto dla lokowania na nim punktów z czego potem inni (no bo chyba nie ja) będą mogli z tego korzystać jak z banku lub pewnie jako pożyczkę w zamian za reklamę lub coś innego.

Z drugiej strony gdyby ktoś uczciwy kogo znam utworzył taki bank punktowy to też byłby nie głupi pomysł.
Jest taka propozycja kerrax'a o nową funkcje na chomiku.