Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Szukam chomika...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam,

Do napisania tego wątku skłoniło mnie moje własne doświadczenie.
Korzystałem z pewnego chomika kilka razy w tygodniu, aż tu nagle taki komunikat:

"Chomik o takiej nazwie nie istnieje"

Szukam namiarów na chomika http://chomikuj.pl/adams...66

Jeżeli Wy również znaleźliście się w podobnej sytuacji, śmiało możecie wykorzystać
ten wątek do poszukiwań. Mam nadzieję, że pomożemy sobie wzajemnie w poszukiwaniach
chomików na których nam zależy. :)

Oto avatar chomika którego szukam.
[Obrazek: adams.jpg]

Jeśli zmienił nazwę chomika to w znajomych powinna Ci się pokazać automatycznie nowa nazwa.
Kruchy nie pisałbym gdyby tak właśnie było. Niestety przejście ze znajomych również nie działa. Pokazuje mi ciągle "Chomik o takiej nazwie nie istnieje".

A może ten człowiek zlikwidował chomika i dlatego linki nie działają?

David

Z tego co widzę to chomik nadal funkcjonuje pod tą nazwą :)
Możliwe że nazwę zmienił tylko na jakiś czas :)
adams...66 tego nie ma jest adams66 który nic nie ma...........
(03.06.2011, 14:35)david2505 napisał(a): [ -> ]Z tego co widzę to chomik nadal funkcjonuje pod tą nazwą :)
Możliwe że nazwę zmienił tylko na jakiś czas :)

Nie funkcjonuje pod tą nazwą. Przecież napisałem że wyświetla mi się komunikat o
tym, że chomik o tej nazwie nie istnieje (a mam go w swoich polecanych).

adams66 - to zupełnie innych chomik...

adams...66 - tego szukam - miał same zbiory muzyczne z których korzystałem co kilka dni.

kerrax

Adamie możze napisz do Administracji chomika z prośbą o wskazanie tego konkretnego chomika :)
Kerrax - Administracja nie udzieli mu takich informacji.

Adam - Może spróbuj go odnaleźć po plikach jakie miał na swoim chomie, wpisując w wyszukiwarkę może coś znajdziesz.
(05.06.2011, 22:05)KruchyFix napisał(a): [ -> ]Kerrax - Administracja nie udzieli mu takich informacji.

Adam - Może spróbuj go odnaleźć po plikach jakie miał na swoim chomie, wpisując w wyszukiwarkę może coś znajdziesz.

Może udzieli - zapytam.

Szukanie po plikach odpada bo nawet wyszukiwarka chomikuj.pl pokazuje mi że
istotnie ten user ma taki i taki plik, ale jak tylko próbuję go pobrać, albo wejść
w jego profil, wywala mi że chomik nie istnieje :(

tonyviroos

Skoro chomik nie istnieje to znaczy, że konto zostało skasowane/usunięte, jeśli zmieniła by się tylko nazwa chomika wyszukiwarka przekierowałaby do właściwego profilu.
Stron: 1 2