witam pozycjonuje strony i to reklamuje chomik o nazwie Super-Filmy napisal do mnie
ile kosztuje taki program ja mu odpisalem program nie jest na sprzedaż i nie pytaj sie o nazwe tez nie powiem
a on napisal mi tak
To zglaszam do administracji i BAN na jakieś 2 miechy
/ Mój kumpel dostał 2 miechy za bota
To ty za to dostaniesz też z 2
jak dla mnie
treść usunięto (naruszenie regulaminu) tygodnia co wy na to
Uploaded with
ImageShack.us
Ten chomik jest naprawdę dziwny . Wyzywa, oczernia innych . ;/
Pisał coś o ciotach i gnojach u gosialimy w naruszeniach regulaminu konkursu.
Życzę temu chomikowi, żeby ktoś go tak zbanował na więcej niż dwa miechy, za takie głupie wiadomości i "szpanowanie" . A co to niby ma być ? Sam chciał go używać, a teraz chce zgłaszać?
Żenada.
Ale pozycjonowanie na pewno nie jest zabronione na chomiku, nie wiem co on chce zgłaszać.
A tak w ogóle to o co chodzi ?? bo nie bardzo wiem. Wasze wypowiedzi niewiele mówią.
Nie wiesz o co chodzi? Gość straszy mnie, a nie wie co to jest pozycjonowanie, myślał że się wystraszę.
To zgłaszam do administracji i BAN na jakieś 2 miechy / Mój kumpel dostał 2 miechy za bota To ty za to dostaniesz też z 2
widać gość niezłego esa ma w głowie.
Ja olewam takich debili bo szkoda mi czasu i klawiatury na odpisywanie takim osobnikom.
No tak najlepiej takiego olać, ale można takiego załatwić zbiorowe napisanie do admina skargi na niego i jest udupiony i będzie miał nauczkę, bo coraz więcej jest takiego chamstwa. Szantażują, wyzywają, brak słów.
Nie trzeba zbiorowego pisania skarg, wystarczy indywidualne zgłoszenie do administracji i po problemie.
Dostałem dzisiaj liścik miłosny od chomikuj.pl, że dostali zgłoszenie o udostępnianiu pliku chronionymi prawami autorskimi i że mam go usunąć. Czy to może oznaczać, że mam "wielbiciela" ?
witam Motaro od admina chomikuj czy od jakiegoś kolesia bo ja dzisiaj też dostałem od jakiegoś kolesia że ma 12 h na usunięcie jakiegoś tam pliku bo jak nie to sprawa trafi do sądu