Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Koncert Gienek Loska Band we Wrocławiu!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Już jutro o 19.30 we wrocławskim klubie Od Zmierzchu do Świtu wystąpi zwycięzca programu X-Factor : Gienek Loska ze swoim zespołem.Bilety do nabycia w klubie w cenach : 25 i 35 zł

G I E N E K L O S K A B A N D to zespół który kontynuuje najlepsze tradycje bluesa i rock’n’rolla lat 60-tych i 70-tych.Repertuar GLB stanowią zarówno świetnie opracowane covery legend światowego blues-rocka, jak i własne kompozycje.
[Obrazek: gienek.jpg]

tonyviroos

Miałem okazję posłuchać Go na żywo w Krakowie pod pomnikiem Adasia Mickiewicza :)
Słyszałem, że on w ogóle grał gdzieś na ulicach, placach i tak próbował sobie zarobić,
a tu patrz - zgłosił się do programu i wygrał X-Factor. :)
(14.06.2011, 10:14)admin napisał(a): [ -> ]Słyszałem, że on w ogóle grał gdzieś na ulicach, placach i tak próbował sobie zarobić,
a tu patrz - zgłosił się do programu i wygrał X-Factor. :)

Oj grał, grał i to nie w jednym mieście. Na YouTube jest pełno filmików jak śpiewa na rynkach.
Wygrał X-Factor, ale w Mam Talent też próbował tylko, że nie wyszło:)

tonyviroos

Wygrał X-Factor a 2 dni później grał na ulicy tak jakby nic wielkiego się nie stało :)
I właśnie za to Go podziwiam, nie stał się nagle wielką gwiazdą jak większość laureatów tego typu konkursów.