Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Jaki program do przerabiania filmów z płyt dvd na avi
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Kucharek

Mam pytanko jakim programem przerabiać filmy z płyt dvd na formar avi lub inny który można wrzucić choćby na chomika?
Takich programów jest masa. Gorsze i lepsze. Wystarczy wpisać u wujka "DVD na Avi".
Jednak z programów, które jakoś znam czy też wyczytałem w google mogę Ci wypisać:
-DVD to Avi Converter
-DVDx
-Gordian Knot (z tego co widzę to dużo osób go chwali)

A na koniec dam Ci linka, gdzie jest prawie 100 programów: LINK

tungar

Zdecydowane polecam Format Factory (freewer). Ewentualnie Płatny ale rewelacyjny Dvd Fab 8. Jeśli ktoś ma ochotę zmieścić Dvd dwuwarstwowe na płycie jednowarstwowej to polecam Dvd Shrink. Pozdrawiam.
Do konwertowania używam Any Video Converter. Do wyboru ma wiele formatów, więc każdy znajdzie to, czego potrzebuje. Polecam. Jest łatwy w obsłudze i szybko działa.
Ja osobiście używam format factory ;) jest to darmowy program do przerabiania wielu rodzajów filmów;p na różne formaty ;) niestety troszkę to trwa ale przerabia cały film ;)
Ale mamy archeologów na forum, post został napisany rok temu, użytkownik usunął profil z forum
i pewnie już nie czeka na odpowiedź :D.

Co do tematu, ja polecam Sony Vegas w dowolnej wersji.
Są tam dostępne wszystkie formaty, jedynie czas renderowania jest dość długi.
hahaha ciekawił mnie ten temat i chciałem pomóc i nawet nie zauważyłem kiedy post został ostatnio napisany haha ;)