Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Przerabianie z .avi do .rmvb
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam

Jaki program Wy polecacie do przerabiania filmów z .avi do .rmvb?
Wiem, że jest ich trochę ale chciał bym jakiś sprawdzony i polecany program :)

Najlepiej by program robił to szybko i dobrze :)

tungar

Tutaj znakomicie spisuje się Format Factory(freewer).Przekonwertuje filmy we wszystkie strony do wyboru dużo formatów plików i to nie tylko filmowych.Możemy bowiem przekonwertować również muzykę i grafikę jak również scalić i podzielić pliki muzyczne i filmowe.
Pobrałem ten Format Factory.
Ile powinien się konwertować film około 700MB?
5 godzin mi się już konwertuje na rmvb i dopiero mam 80%... To całkiem bez sensu...

tungar

Szybkość konwersji zależy również od komputera.Przed chwilą sprawdziłem jak to jest u mnie.702mb film avi do rmvb 10% przekonwertował w niecałe 8 minut.Rachunek prosty 80 minut cały film.
Do konwertowania używam Any Video Converter. Nie jestem pewna czy obsługuje rmvb, ale chyba tak. Polecam. Jest łatwy w obsłudze i szybko działa.
Ja tez polecam any video converter korzystam z niego i jest bardzo prosty w obsludze :)
KruchyFix napisał(a):Ile powinien się konwertować film około 700MB?
5 godzin mi się już konwertuje na rmvb i dopiero mam 80%... To całkiem bez sensu...
Konwersja zależy od mocy procesora. Po dacie widzę, że miałeś wtedy jeszcze stary komputer.
Próbowałeś konwertować na nowym sprzęcie?
Polecam WinAVI All in One Conventer. Szybko (zależy od procesora) i bez żadnych problemów przerabia audio i video.