Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Małpie gaje + Tyrolka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Beata

Małpi gaj -Złoty Stok
[Obrazek: ban.jpg]
Leśny Park Przygody SKALISKO utworzony został w Złotym Stoku w roku 2006. Lokalizacja w Kotlinie Kłodzkiej, w obrębie Śnieżnickiego Parku Krajobrazowego obejmuje obszary leśne oraz teren dawnego kamieniołomu

Między niebem a ziemią, w pięknym lesie nad Złotym Potokiem, na terenie ponad 7 hektarów, znajdują się atrakcje zapewniające moc wyjątkowych wrażeń. To niepowtarzalny rodzaj napowietrznego trekingu, którego bazą są przejścia akrobatyczne między drzewami takie jak: balansujące pomosty, przejścia po linie, przejścia siatkowe, powietrzny surfing, skok Tarzana, tyrolki - zjazdy na linie o łącznej długości prawie 500 m. oraz wiele innych.

Uczestnicy samodzielnie pokonują przygotowaną trasę. Stopień trudności poszczególnych odcinków jest zróżnicowany, od bardzo łatwego i stopniowo wzrasta. Instalacje zbyt trudne można pominąć. W Parku wydzielona została specjalna trasa dla dzieci. Każdy znajdzie tu dla siebie coś na miarę swoich sił i możliwości. Osoby korzystające z atrakcji Parku otrzymują sprzęt wyposażenia indywidualnego i przechodzą obowiązkowe szkolenie w zakresie poruszania się po trasie. W trakcie przechodzenia po instalacjach każdy z uczestników wpięty jest do specjalnej liny (zwanej "linią życia"), gwarantującej uniknięcie upadku z wysokości.

Nasi instruktorzy nadzorują przemieszczanie się uczestników na trasach i w razie potrzeby zawsze służą pomocą.
http://www.e-gory.info/index.php?kat=zlo...k_skalisko

[Obrazek: ja200.jpg]

niesamowita zabawa dodatkowe atrakcje są w Złotym Stoku -światne miejsce na wypad z rodziną :D
zdjęcia z samej tyrolki będą po kolejnej wyprawie małpi gaj dostępny również w wersji mini(dla dzieciaków z mini tyrolką)

To moja córa :D miała wtedy 6 lat
[Obrazek: img0298mc.jpg]

[Obrazek: img0304jp.jpg]

[Obrazek: img0305bq.jpg]

Kucharek

No widać ze Księżniczka odziedziczyła talent po mamie świetnie jej idzie gorące pozdrówki dla was

Beata

A księżniczka bardo dziękuje za pozdrowienia i uznanie :) Buziak.

David

Kiedyś miałem okazje się wybrać w takie miejsce, ale niestety nie miałem wtedy czasu :(

Beata

Polecam taką rozrywkę.
Fajnie można się zmęczyć sprawdzić swoje lęki a na koniec łyknąć adrenaliny zjeżdżając na linie.
Rewelacja