Tibia... gra legenda... połowa ludności jej nie cierpi, połowa oddałaby za nią życie... coś czuję ze muszę zbudować recenzje tak jak poprzednie, wiec zapodaję od pierwszych wrażeń, czyli grafiki. Gdy powiesz komuś na ulicy "Grafika w Tibii" to prawdopodobnie zacznie rzygać, o ile nie popełni samobójstwa. Ludzie, gorszej to oczywiście w życiu nie widziałem, ale to już pewnie wiecie. Przejdźmy, więc do samej gry, bo pod okropną grafiką jest skryta całkiem niezła produkcja. Świat w Tibii wydaje się duży, ale jest mały. Właściwie to trudno określić, bo wszędzie trzeba jechać piechtomobilem, a to niestety szybko się nudzi. Dojście na expa często trwa dłużej niż sam exp... Druga "zła" część to polityka CipSoftu, czyli twórców. 90% gry jest dostępne dopiero po zapłaceniu za grę 90 złotych za trzy miesiące. Szkoda, bo bez tego ta gra mogłaby zabłyszczeć, a tak...
Po każdym przegraniu nie mamy tego co zdobyliśmy. .
Polecam tą gierkę .
Tibia to fajna gra...Sam gralem dosc dlugo ale tak jak kazda szybko sie nudzi
Gierka Fajna Fajna
Teraz dodali fajne opcje w flash tibia
no i mozliwe ze przez to bedzie mozna np w bibliotece w szkole pograc :]
Ja gram na Honerze mam juz 38lvl 66/66skill , Knight
Moj best solo : Dragon
(juz z 20 zabiłem) ^^
Jakby ktos na Securze gral to wyslij liscik do Thais nick : Paladin Wielki
Ludzie ,co wy !
Jak wy możecie ?
Już durny Metin lepszy.
(27.08.2011, 10:49)mateo1ch napisał(a): [ -> ]Ludzie ,co wy !
Jak wy możecie ?
Już durny Metin lepszy.
dokładnie, jak by nie było innych gier ;/ tibia to ostateczność !!!
lecz i tak wiem że za pare lat wyzdrowiejecie
to jest nieuniknione
(27.08.2011, 10:53)ADRIANUSS napisał(a): [ -> ]dokładnie, jak by nie było innych gier ;/ tibia to ostateczność !!!
lecz i tak wiem że za pare lat wyzdrowiejecie to jest nieuniknione
Każdy co innego lubi
mnie w sumie do tibi przyciągneła głównie "zabawa" czyli możliwośc np zabicia potworka a potem wlac jego krew do butelki i wypic
lub picie różnych trunków w dużych ilościach a potem ubaw z tego jak chodzi nasza postac
zainstaluj sobie minecrafta i masz o wiele lepszy efekt ;p 3D
a najważniejsze jest NIEBO !!!