Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Moja galeria
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
To ja też się trochę zaprezentuję :)

Prace wykonane ołówkami od B1 do B7 + gumka chlebowa + dużo wolnego czasu :)

https://www.deviantart.com/polx02

Jak się komuś podobają to proszę o komentarze.

I pragnę wsztystkich poinformować, że to nie talent. Mimo, iż wyglądają prawie dobrze i niektórym się spodobają to w podstawówce i średniej szkole rysowałem gorzej jak tragicznie i dopiero w maturalnej klasie przysiadłem dłużej (czyli jakies 5 godzin) nad jednym rysunkiem i dopiero wtedy efekt był zadowalający (jak na początki) potem rysowałem codziennie po 2-3 godziny dziennie często używając gumki, a po kilku miesiącach te rysunki nawet zaczęły się podobać innym osobom - oczywiście porównując efekt do kilkudziesięciu godzin jakie spędzam nad jednym szkicem nie mogę powiedzieć, że to talent po prostu to wytrenowałem przez ciągłe rysowanie i dużą cierpliwość więc twierdzę, że każdy tak potrafi, natomiast osoba, która ma talent rysuje taki rysunek 20-30 min (mi to zabiera często 1-2 tygodnie).

Karol

Oj tak zawsze mi się marzył portret mój i mojej żonki razem :) Gratuluję talentu...
Pracę bardzo mi się podobają.
Też kiedyś próbowałem rysować ale zostawiłem tą umiejętność w szkole podstawowej i nie poszedłem do liceum plastycznego.
Potem wiele osób z mojego otoczenia twierdziło że źle zrobiłem ale ja myślę że nie tędy droga.

Rysowanie jest mi bliższe od malowania dlatego podziwiam osoby które rysują.
Jestem również pewien że rysowanie jest łatwiejsze oraz pobudza posiadaną szeroką wyobraźnię.

Świetne prace ,szkoda że ja jak próbuje coś takiego naszkicować to i tak mi manga wychodzi ;)

tungar

Nie jestem jakimś szczególnym znawcą,ale lubię sobie pooglądać galerię malarstwa na zamku lubelskim.Szczególne wrażenie zawsze sprawia na mnie "Unia Lubelska".Natomiast to co ty rysujesz jest jak dla mnie fantastyczne.Gratuluję talentu i pozdrawiam.

Kucharek

Pełen szacun,mam pytanko czy czy była by możliwość abyś narysował dla mnie jakiś obraz?

Co do zamówień to na razie nie rysuję na zamówienie - zbyt dużo pracy mnie to kosztuje :)
Chyba, że ktoś naprawdę doceniłby to i złożył "propozycję nie do odrzucenia" :)
Za to polecam szkicowników którzy na starym mieście w Warszawie lub w "łazienkach" rysują takie portrety i to w trybie ekspresowym.
Pięknie =] ślicznie =] też byłbym zainteresowany gdybyś mógł dla mnie coś porysować =] ?
Bardzo spodobała mi się Twoja galeria....gratuluję talentu...:)
polx jestem pod wrażeniem
Stron: 1 2 3 4