Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Co jest lepsze ipod czy telefon ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Tak jak w temacie

Co jest lepsze ipod czy telefon ?
To zależy jaki telefon masz na myśli... ale powiem Ci tyle, że z iPoda nie zadzwonisz oraz nie wyślesz sms'a.
Funkcje iPoda:

Muzyka, wideo, gry, aplikacje, e-booki, podcasty, zdjęcia, przeglądarka WWW Safari, e-mail, Mapy, FaceTime*, nagrywanie i montaż wideo HD, obsługa Nike + iPod

Więcej tutaj

Sprecyzuj jeszcze o jaki telefon Ci chodzi.

kubi120

No ja też nie wiedziałem o co ci chodzi Damian3 bo przecież jak Saibo pisał ipodem nie zadzwonisz chyba , że chodzi o iphona
Nie chodzi o iphona, chce mieć dostęp do internetu muzykę gry i w ogóle rozrywka .Żadne sms"y mnie nie interesują i dzwonienie .

kubi120

No chyba ,że tak:) a tak w ogóle zależy kto co woli:) ja bym wybrał telefon
To co wymieniłeś wyżej, czyli muzyka, gry, internet, etc. to znajdziesz także w nowych telefonach. A smsy i możliwość połączenia się z kimś i tak Ci się pewnie przydadzą.
Jeśli to ja miałbym wybierać na pewno wybrałbym telefon.
Chociaż zależy to także od gotówki, którą dysponujesz bo nie jeden telefon jest o wiele droższy od iPoda, oraz jakiej generacji miałby być ten iPod i jakiej pojemności.
Dzięki zdecydowałem już , że telefon .

Teraz mam następny problem jaki telefon (marka) , (nie patrzcie na koszt danego telefonu).

kubi120

Polecam telefon (smartphone) Nokię E71 mój tata go ma i jest dobry wytrzymały itp.

Kucharek

A ja polecam smartphone każdy byle by był z systemem android i wyższym niż 2.1 to najlepiej rozwijający się system na rynku ponad 100 tysięcy aplikacji także moim zdaniem warto.
Ja polecam Samsunga Aville nie jest za drogi ale bardzo fajny do gier
albo do gier. Sony Ericsson Yari ;]