Próby wstawienia własnego banera (grafika+link) nie przynoszą efektu. Wygenerowany BBcode w chomikuj, po wklejeniu do postu, wyświetla się jako tekst. Próbowałem na wszystkie sposoby, począwszy od wklejenia samej grafiki, poprzez dodanie do niej linka i odwrotnie:-/ Czy jest to zależne od przeglądarki? Proszę o pomoc.
Już ci to poprawiłam wszystko gra
(15.02.2011, 04:21)Beata napisał(a): [ -> ]Już ci to poprawiłam wszystko gra
Tak sobie tam siedzicie i podśmiewacie się ze mnie
ale się nie poddaje
Podpowiedz mi Beatko, co poprawiłaś? nic się u mnie nie zmieniło, a widzę że "les21" powstawiał sobie banerki w swoje posty :-/
Działa, działa......teraz dopiero zobaczyłem, że forum łapie oryginalne chomikowe banery:/
Dziękuję za pomoc
Na chomiku zaprosiłem do znajomych
Uciekam spać, bo jutro będzie trzeba nowy temat utworzyć
" Co zrobić, żeby oczy się nie zamykały"
Pozdrawiam.
Opisałbym chętnie, ale Beata coś zmieniła i banery zaczęły się wyświetlać. Był prawdopodobnie jakiś błąd. Wiem tylko, że banery z adresem z folderów chomikuj nie wchodzą. Podejrzewam że to wina długich adresów, ale po skróceniu też nie wchodziły. Wchodzą tylko oryginalne banerki do profili, generowane przez portal. Mam przerobiony button z chomikowego. Po jego edycji adres ciągnie się w nieskończoność. Hosting też nic nie dawał.
jak to się nic nie zmieniło miałeś kod a masz button chomikowy.Admin śpi tylko ja grasuję.les21 klikał w button" podziękuj" za wykonanie jego zlecenia
Prosze przedstawcie użytkownikom jak rozwiązaliście ten problem.
Mam zrobić do tego tutka
będzie więc podwójny dotyczący wstawiania chomikowego buttona w post i w sygnaturę bo dla niektórych ten temat
"Sygnatura - jak ją ustawiać ?" jest mało jasny
oczywiście tutek będzie w stosownym miejscu
Kolegę zapraszam do tego tematu :
http://odjechani.com.pl/Thread-Jak-wstaw...atur%C4%99