Odjechani.com.pl

Pełna wersja: ChomikBox nie chce się otworzyć
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Jak w temacie, nie wyświetla się żaden komunikat, po prostu program nie chce się otworzyć mimo że już raz go odinstalowałam i zainstalowałam podobnie. Mam nadzieję że ktoś może mi pomóc:)
Z góry dzięki.

tonyviroos

Jaki masz system operacyjny ? Jeśli Windows 7 lub Vista to spróbuj uruchomić jako administrator (prawym przyciskiem myszy na ikonie chomikboxa i z listy wybierasz uruchom jako administrator)
mam Vistę, próbowałam już raz i nic to nie dało

a tym razem jakimś cudem się udało - dziękuję za pomoc:)
Od kilku dni mam problem z ChomikBoxem. Nie chce się otworzyć. Pokazuje się okno, że aplikacja niespodziewanie została zamknięta i wyślij to do grupy developerskiej.
Zaczęło się od niemożliwości zrobienia aktualizacji.
Robiłem kilkanaście prób odinstalowania i ponownej instalacji. Pobrałem program ze strony Chomikuj.pl. Niestety, problem nie znika.
Czy ktoś coś wie na temat problemów z ChomikBoxem?
Miałem to samo. Nic nie zrobisz. Albo pobierz wersję Beta jeśli jeszcze jej nie masz i tą sobie wgraj. Jest dość dobra albo odinstaluj całkiem i zainstaluj podstawową możliwa do ściągnięcia ze strony chomikuj.pl i nie aktualizuj.

Beta wersja jest tutaj
Wersja beta znajduje się tutaj - http://chomikuj.pl/chomikbox/beta ;)
Wersja Beta w czasie instalacji zamieniła się w wersję roboczą bez ostatniej aktualizacji. Aktualnie mam problem z pobieraniem folderów przez Chomikbox. Pobieranie rozpoczyna się po którymś otwarciu programu, pasek postępu wychodzi prawie poza okno pobierania, pliki po pobraniu nie dają się odtworzyć.
Ja także mam taki sam problem. ODJECHANI pomóżcie nam PROSZĘ???
Najprostszą radę jaką mogę wam dać to poprosić was abyście się zwrócili z tym
problemem do autorów tego programu.
Wczoraj po raz kolejny odinstalowałem chomikbox, wyczyściłem rejestry i raz jeszcze zainstalowałem program pobrany w wersji beta. Wyskoczył mi ten sam błąd, ale po chwili Chomikbox dokonał aktualizacji, no i teraz działa. Nie wiem ile to będzie trwało, ale jak nawali, to napiszę tutaj i oczywiście do administracji portalu. Dziękuję za porady.
Stron: 1 2