Czy ktos moze mi dokladnie wytlumaczyc co to sa wejscia i wyjscia na topliscie.Czytalem ze chodzi o to zeby klikac w banery ale ktore?i w jaki sposob sa zaliczane wejscia i wyjscia
i w jaki sposob sa zaliczane wejscia i wyjscia
@ edit karolekdj - Proszę o poprawę błędów w pisowni a także nie pisanie " post pod postem " do tego używamy opcji Edytuj.
Wejścia - Czyli wejścia na toplistę z Twojego unikalnego linku. Zapisując się na jakąkolwiek topkę dostaniesz swój unikalny link. Banner również dostaniesz gotowy albo będziesz musiał sam sobie podlinkować jakąś grafikę.
Wyjścia - Czyli wyjścia z topki na Twoją stronę/chomika.
Dziekuje!!!
Jeszcze mnie interesuje w jaki sposob zaliczane sa punkty.Przeprowadzilem test i razem ze znajomymi kliknelismy ok 100 razy i niestety byly tylko 2 zaliczenia.W jaki sposob to dziala?Czy nie kazde klikniecie powoduje dodanie punktow ?Gdybys moze mi to wyjasnil .Napisalem takze do pomoc toplisty ale do tej pory nie otrzymalem odpowiedzi
Naliczanie wejśc odbywa się tak że zalicza się jeden klik na 24 godzin ( z jednego ip komputera )
Karolek ma rację.
Nie ma tak aby jedna osoba sobie naklikała setki razy... Z jednego IP jest możliwość kliknięcia tylko raz dziennie.
(19.07.2011, 23:02)KruchyFix napisał(a): [ -> ]Karolek ma rację.
Nie ma tak aby jedna osoba sobie naklikała setki razy... Z jednego IP jest możliwość kliknięcia tylko raz dziennie.
To zależy jak sobie ustawisz w opcjach top listy.
Może... ale w 90% przypadkach tak jest. Inne ustawienia nie mają sensu.