15.02.2011, 19:46
Beata
17.02.2011, 13:34
Dla mnie załącznik to dodatek który powinien być miniaturką która powiększa się po kliknięciu jak umieszczam reklamę to tak by była widoczna od razu. A tak po za tym to nie rozumiem co to za różnica czy to załącznik, czy pełna widoczność obrazka skoro nie jest podlinkowane i nie przenosi do twojego chomika?
17.02.2011, 13:54
(17.02.2011, 13:34)Beata napisał(a): [ -> ]Dla mnie załącznik to dodatek który powinien być miniaturką która powiększa się po kliknięciu ...No i w tym nigdy nie będziemy się zgadzać. Dzięki.
Założyłem swój podpis więc chcąc nie chcąc można kliknąć na baner a w poście mógłby być tylko obrazek bez linka.
Beata
17.02.2011, 13:57
to właśnie ci zrobiłam
a jako moderator napisałam ci o tym notkę , chcesz czy nie tak jest i będzie jak nie ja wpisze notkę to Admin

18.02.2011, 21:14
(17.02.2011, 13:34)Beata napisał(a): [ -> ]Dla mnie załącznik to dodatek który powinien być miniaturką która powiększa się po kliknięciu jak umieszczam reklamę to tak by była widoczna od razu. A tak po za tym to nie rozumiem co to za różnica czy to załącznik, czy pełna widoczność obrazka skoro nie jest podlinkowane i nie przenosi do twojego chomika?
zgadzam się z Beatą , forum to nie wystawa obrazków ani miejsce na własną reklamę , chyba że obrazek jest podlinkowany i prowadzi na pożyteczną stronkę a nie do własnej "spiżarni" celem pozyskania klienta i ewentualnie pkt.

Beata
18.02.2011, 22:43
(18.02.2011, 21:14)rebecca2001 napisał(a): [ -> ]zgadzam się z Beatą , forum to nie wystawa obrazków ani miejsce na własną reklamę , chyba że obrazek jest podlinkowany i prowadzi na pożyteczną stronkę a nie do własnej "spiżarni" celem pozyskania klienta i ewentualnie pkt.
Droga Rebecco w tym wątku akurat reklama swojego chomika jest jak najbardziej wskazana, wątek nosi nazwę "Pochwal się klatką" .
Co do wyświetlania dodatkowych reklam w postaci załącznika, to zgadzam się z Tobą to nie jest galeria.