Odjechani.com.pl

Pełna wersja: George Michael a sprawa wrocławska
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jak zapewne wszystkim wiadomo na okoliczność otwarcia stadionu we Wrocławiu zagra George Michael.Wiele osób(także i mnie) ta decyzja nieco zaskoczyła.Na długo przed budową stadionu krążyły plotki,że ma u nas wystąpić Metallica(padały też nazwy innych gwiazd rockowych)

Podkreślam od razu - nie mam nic do George Michaela(cenię jego twórczość),ale wydaje mi się,że lepszym posunięciem byłoby sprowadzenie gwiazdy z nurtu muzyki rock,a nie pop.Ja osobiście bardzo chciałbym zobaczyć na żywo np.: Scorpions(zespół ten niebawem kończy działalność),AC/DC czy też Paula McCartney'a(skoro mógł zagrać w Polsce Ringo Starr to nie widzę przeszkód,żeby odwiedził Wrocław sam Paul).

A Wy jakie macie zdanie na ten temat? Zachęcam do dyskusji i wymiany opiniiMuzykaMuzykaMuzykaMuzyka
Heh George Michael?
Osobiście wolałbym Metallicę...
Nawet skusiłbym się wtedy na ponowną wizytę w Wrocku. :)

Karol

Osobiście byłem na koncercie Scorpions - i widziałem jaki mają Power - to co się słucha nie odzwierciedla tego na żywo :) Poprostu szok.
Dzięki za głosy w dyskusji i czekam na kolejne Wasze opinie:-)