Beata
19.07.2011, 18:01
To co dobre zwykle kończy się za szybko.
Dotyczy to również naszych urlopów.
Najpierw długo na nie czekamy a potem szybko możemy je tylko wspominać.
Jak co roku od trzech lat udałam się do Pogorzelicy(kto tam był ten wie że dziura zabita dechami) idealne miejsce do wypoczynku z dala od tłumów.
Mój ośrodek mieści się na samym końcu Pogorzelicy 300 metrów od plaży położony w lesie stąd też jego nazwa "Leśny Zakątek".
Fajne jest to że nie muszę walczyć o parking przed ośrodkiem ponieważ auto mam przed swoim domkiem.
Dla posiadaczy czworonogów to raj, bo nie musimy się zastanawiać co zrobić z pupilem na czas wakacji. Ja pojechałam na wakacje z psem i kotem i nikt się nawet nie skrzywił na widok zwierzaków.
Dzieci hmm one są w wniebowzięte - maja do dyspozycji mały plac zabaw, boisko do siatkówki/piłki nożnej, cymbergaja i piłkarzyki.
Co dobrego dla dorosłych? Cisza, spokój = relaks.
Wieczorem zimne piwko w barze który znajduje się na terenie ośrodka.
Cena piwka jak w sklepie 3-4 zł a nie jak w restauracjach 8-9 od kufelka.
Byłam tam trzeci raz więc spotkałam starych znajomych co sprawiło że było z kim się pośmiać przy piwie czy grillu. a dzieci nie martwiły się że nie będą się miały z kim bawić.
To jeden z nowszych domków na ośrodku
W tle widać też inne ciut starsze i te bardzo stare.
Różnią się wiekiem, wyglądem i ceną .
No tak ale wakacje to nie tylko plaża, ośrodek czy przesiadywanie w barze ze znajomymi. Ja dodatkowo kręcę się po okolicy.
Byłam w Niechorzu, Rewalu, Łukęcinie, Kołobrzegu, Gąskach, Mrzeżynie.
Co ciekawego mamy w Niechorzu?
Oczywiście Latarnie Morską, a w mieście wesołe miasteczko z diabelskim młynem
Rewal i Łukęcin właściwie niczym się nie wyróżniają ot po prostu fajne małe mieśćinki.
Kołobrzeg hmm kocham to miasto.Uwielbiam maszerować plażą od latarni /portu do mola i spowrotem.
To zdjęcie w muzemu Oręża Polskiego przy słupie granicznym .
Widok z molo na latarnię
Ja na Latarni Morskiej
Widok na Molo
a to widok na redę
Gąski- to totalna czarna dziura z drugą co do wielkości Latarnią Morską na polskim wybrzeżu.
To ja na Gąskowej Latarni
Mrzeżyno - tam atrakcje kryja się w porcie i zaliczam do nich rónież portowe aromaty fuj
to moja niunia i "śmierć "
taka sobie parka na niby redzie w Mrzeżynie
Pogorzelica- las
Plaża i morze
Tęcza
i zachody słońca
A do tego świetne towarzystwo i dobre piwo
To byly moje Odjechane wakacje pełne wrażeń, fajnych ludzi i wspomnień.
Dotyczy to również naszych urlopów.
Najpierw długo na nie czekamy a potem szybko możemy je tylko wspominać.
Jak co roku od trzech lat udałam się do Pogorzelicy(kto tam był ten wie że dziura zabita dechami) idealne miejsce do wypoczynku z dala od tłumów.
Mój ośrodek mieści się na samym końcu Pogorzelicy 300 metrów od plaży położony w lesie stąd też jego nazwa "Leśny Zakątek".
Fajne jest to że nie muszę walczyć o parking przed ośrodkiem ponieważ auto mam przed swoim domkiem.
Dla posiadaczy czworonogów to raj, bo nie musimy się zastanawiać co zrobić z pupilem na czas wakacji. Ja pojechałam na wakacje z psem i kotem i nikt się nawet nie skrzywił na widok zwierzaków.
Dzieci hmm one są w wniebowzięte - maja do dyspozycji mały plac zabaw, boisko do siatkówki/piłki nożnej, cymbergaja i piłkarzyki.
Co dobrego dla dorosłych? Cisza, spokój = relaks.
Wieczorem zimne piwko w barze który znajduje się na terenie ośrodka.
Cena piwka jak w sklepie 3-4 zł a nie jak w restauracjach 8-9 od kufelka.
Byłam tam trzeci raz więc spotkałam starych znajomych co sprawiło że było z kim się pośmiać przy piwie czy grillu. a dzieci nie martwiły się że nie będą się miały z kim bawić.
To jeden z nowszych domków na ośrodku
W tle widać też inne ciut starsze i te bardzo stare.
Różnią się wiekiem, wyglądem i ceną .
No tak ale wakacje to nie tylko plaża, ośrodek czy przesiadywanie w barze ze znajomymi. Ja dodatkowo kręcę się po okolicy.
Byłam w Niechorzu, Rewalu, Łukęcinie, Kołobrzegu, Gąskach, Mrzeżynie.
Co ciekawego mamy w Niechorzu?
Oczywiście Latarnie Morską, a w mieście wesołe miasteczko z diabelskim młynem
Rewal i Łukęcin właściwie niczym się nie wyróżniają ot po prostu fajne małe mieśćinki.
Kołobrzeg hmm kocham to miasto.Uwielbiam maszerować plażą od latarni /portu do mola i spowrotem.
To zdjęcie w muzemu Oręża Polskiego przy słupie granicznym .
Widok z molo na latarnię
Ja na Latarni Morskiej
Widok na Molo
a to widok na redę
Gąski- to totalna czarna dziura z drugą co do wielkości Latarnią Morską na polskim wybrzeżu.
To ja na Gąskowej Latarni
Mrzeżyno - tam atrakcje kryja się w porcie i zaliczam do nich rónież portowe aromaty fuj
to moja niunia i "śmierć "
taka sobie parka na niby redzie w Mrzeżynie
Pogorzelica- las
Plaża i morze
Tęcza
i zachody słońca
A do tego świetne towarzystwo i dobre piwo
To byly moje Odjechane wakacje pełne wrażeń, fajnych ludzi i wspomnień.