To już druga taka dziwna wiadomość więc może ktoś mi wytłumaczy o co dokładnie chodzi.
Pierwszą dostałam 9.07.
![[Obrazek: 87582141.jpg]](http://img600.imageshack.us/img600/308/87582141.jpg)
A dzisiaj następna. Najciekawsze jest to że ja nadal nie wiem o jakie pliki konkretnie chodzi.
I co z tym fantem zrobić? Poradźcie jak rozwiązać ten problem. Na pewno nie chciałabym mieć żadnych problemów prawnych, płacić też nie mam najmniejszego zamiaru.
Grafikę poprawiłam, mam nadzieję,że teraz widać.
be ? - co to ma znaczyć ? hm... jaki program ... dużo luk jest w tym piśmie.
W obu wezwaniach nie wiadomo o które pliki konkretnie chodzi. Programów mam troszeczkę, kursów grafiki także, ale w porównaniu do innych chomiczków mój raczej chudziutki. I nie rozumiem dlaczego to mnie sobie upatrzyli.
Może mają metodę Japońską - słaby to może się uda. Musi się ktoś bardziej znany wypowiedzieć ...
Jak dla mnie jest to trochę dziwne. Zwłaszcza przy drugim Twoim screen-e chwalą się swoją skutecznością. Wydaje mi się, że takie Instytucje działające przeciw piractwu, nie piszą smętnych długich wypowiedzi, tylko walą prosto z mostu. I te karne zapłaty za nielegalne "rozpowszechnianie" plików w sieci też wydają się jakieś dziwnie niskie (bez obrazy ofc

ale przeważnie żądają znacznie więcej). Mimo wszystko miałbym się na Twoim miejscu na baczności. Nie chcę straszyć bo sam nie wiem co bym zrobił.
A żeby mi się nie nudziło ostatnio dostałam cd. wezwań tym razem potrzeba było aż trzech wiadomości aby wszystko się zmieściło. Przynajmniej wiem już o jaki plik chodziło. Tutaj wklejam fragment z nr. konta bankowego.
I co dalej? Pliki oczywiście usunęłam.
Jak dla mnie mało wiarygodna wiadomość, też mogę się podszyć na chomiku za kogo chcę.
Olej to, do momentu otrzymania imiennego pisma (Twoje dane adresowe, imię i nazwisko) nie odpowiadaj na to ani się nie przejmuj.
... i oznacz wiadomość jako SPAM

To przecież wyłudzacze forsy, nie dajcie się nabrać