Witam
Dziś mam do zaoferowania tani i szybki upload po 2 pkt/1mb czyli za film avi płacićie około 1400 pkt ,a nie 2500 tys..Dawajcie tytuly filmów i w jakim formacie wrzucać albo dawajcie linki bezpośrednio.Na gg 9514140
Jak dla mnie droga oferta jest taniej bo nawet 1gb za 1 tyś. punktów.
Dla mnie też drogo... mogę dać 1 gb - 1.000 pkt ... i już mam 5 filmów na już
Gdzie taka oferta 1GB za tysiąc pkt ??
2pkt za 1mb to tani upload? za taką cenę na chomiku można znaleźć dziesiątki osób.Wiem bo ostatnio szukałem uploadera i w tej chwili współpracuję z trzema którzy właśnie za taką cenę uploadują mi filmy.Zejdź do 1,5 albo 1pkt za mb , wtedy to będzie promocja.
Wiecie co to forum jest głupie co byś dobrze nie zrobił to i tak cię skrytykują mi gość wrzucał po 6 pkt/1 mb a inny po 3 pkt./1mb wiec się puknijcie w głowę że spuszczę wam na 1 pkt/ za 1 mb(nieopłacalne)
(21.07.2011, 19:38)Filmy_Avi_Rmvb napisał(a): [ -> ]Wiecie co to forum jest głupie co byś dobrze nie zrobił to i tak cię skrytykują mi gość wrzucał po 6 pkt/1 mb a inny po 3 pkt./1mb wiec się puknijcie w głowę że spuszczę wam na 1 pkt/ za 1 mb(nieopłacalne)
Przepraszam jeśli poczułeś się urażony.Jeśli chodzi o mnie to chciałem tylko zwrócić uwagę że jak na promocję to oferta wcale nie jest powalająca.Za taką cenę uploaduje większość gości którzy mają takie możliwości(szybki net i duży wybór plików).Ale jeśli chodzi o zwykłą ofertę ( nie promocyjną ) to cena nie jest taka zła.
Kolego tu nikt nikogo nie obraża i nikt nie nakazuje opuszczać ceny.Życzę Ci wielu chętnych.
Ja na chomika uploaduję z prędkością 11 mb/s ,szybciej się nie da ograniczenie