Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Co to za muzyka?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam zajawkę na pewien kawałek, ale nie znam jego tytułu i nie wiem gdzie to znaleźć. Może wy mi pomożecie? Interesuje mnie ten oto utwór z tego filmiku (od 0:51):

Najbardziej mnie pobudził i wbił w fotel kawałek od 0:51
Niestety ale za krótki.
oj niestety nie wiem co to jest, ale spróbuj zadać to samo pytanie w języku rosyjskim na tym forum danceforum.ru/index.php?act=idx - tam są spece którzy o muzyce wiedzą prawie wszystko :) więc tam o wiele szybciej uzyskasz pomoc niż tutaj. :)

Beata

Pewnie nie za bardzo ci pomogę ale może tu znajdziesz to czego szukasz.

Muzyka jet rewelacyjna.

gettyimages.com/music/artists/57953-kerry-muzzey
Hmm Baron jak znajdziesz tytuł tej nutki to napisz posta tutaj ;) Skorzystam :D

Karol

Proszę bardzo - Do pobrania - było (nieaktywny link).
Kilka postów zostało wydzielonych do nowego Jak rozpoznać podkład muzyczny z filmu z powodu tworzącego się offtopu.

Murek

(21.07.2011, 19:05)CzekoladowyBaron napisał(a): [ -> ]Mam zajawkę na pewien kawałek, ale nie znam jego tytułu i nie wiem gdzie to znaleźć. Może wy mi pomożecie? Interesuje mnie ten oto utwór z tego filmiku (od 0:51):

Niestety ale za krótki.

songs inspired by the warriors
Hej
A zna może ktoś muzykę z tej reklamy?? Wpadła mi w ucho i nie chce wypaść :)
https://www.youtube.com/user/GarnierPolska

edwardsss

(21.07.2011, 19:05)CzekoladowyBaron napisał(a): [ -> ]Mam zajawkę na pewien kawałek, ale nie znam jego tytułu i nie wiem gdzie to znaleźć. Może wy mi pomożecie? Interesuje mnie ten oto utwór z tego filmiku (od 0:51):

Niestety ale za krótki.

Skrillex - Reptile's Theme (z MK OST)
Lika, tam pisze, że ta piosenka została specjalnie stworzona na potrzeby reklamy.