Witam. Czy posiada ktoś jakoś listę chomików w txt ? [Taką z dobrymi chomikami bo same free to ja nie chcę]
P
~Nie wiedziałem gdzie napisać
P
Za darmo pewnie takiej listy nie dostaniesz...
Właściwie na co Ci takie coś? Czyżby BOT ?
Nawet nie mam kasy na BOTa ;/ A poza tym wbrew regulaminowi a nie chciałbym stracić mojego uploadu.
Chcę zobaczyć jakie chomiki są na TOP. Oraz też do reklamy. Bo jak reklamuje się na stronie głównej to mało osób. ściąga z mojego chomika.
I jeszcze newsy plików oglądać.
Tak też myślę bo na co innego komuś taka lista ?
Podejrzewam, że lista jaką byś chciał nie istnieje
Jeśli istnieją jakieś listy chomików to tylko i wyłącznie do botów, innych, a przynajmniej oficjalnych niema.
A może stronę z jakimś dobrymi top listami ? Bo tego pełno na necie a ja w tym nie jestem obcykany.
metis posiadam taką listę ale nie przekonały mnie Twoje wypowiedzi co do jej przeznaczenia (jestem przekonany że chcesz ją do bota), za free nikt Ci nie udostępni takiej listy.
Zawsze możesz taką listę sam zrobić, możesz też użyć super narzędzia które jest bardzo pomocne, owe tajemnicze narzędzie to google.pl
tonyviroos wiesz nie każdy może wierzyć w to co napisałem bo nikt nikogo nie zna. Jeszcze prosiłem o TOP-LIstę[www.]
Powiem tak : Nie chcesz to nie wierz. - Każdy ma głos powiedzieć coś wolny kraj
ja sobie takową listę tworzę, mam już ponad 60 chomików na niej, każdy ma ponad 300 odwiedzin dziennie