Szukam kogoś kto zachomikowałby moje pliki, kogoś kto ma dobrze prosperującego chomika. Od razu powiem że w zamian mogę niewiele dać gdyż chomika mam od niedawna i nie zawiele pkt posiadam. W zamian mogę umieścić reklamę chomika/chomików na mojej stronie głównej dać reputke równierz zachomikować jego pliki do siebie
Jakie pliki mam zachomikować?
Zareklamuj mnie na swoim chomiku i zachomikuj co nie co ode mnie wedle uznania.
zachomikuj np.filmy z folderu głównego i muzykę. chociaż jak chcesz to zachomikuj co będziesz chciał ja już umieszczam reklamę u siebie i daje reputkę
To ja poproszę o zachomikowanie folderu moje wrzuty a które wziąść od Ciebie?
bastekasg666 zachomikowałem ale czy to twój drugi chomik czy komuś po prostu chcesz zrobić przyjemność by zarobił punkty a nie Ty bo to nie twój upload?
Mam strasznie wolego neta i prawie wszystko mam zachomikowane. Chomiczka mam jednego a punkty jak wiesz też polecą jak coś tylko w mniejszej ilości
Jeśli to nie twoje pliki to nie polecą tylko komuś kto wrzucił te pliki.
No właśnie chyba nie doczytałeś do końca. Czyli jeśli zachomikowałem pliki od Ciebie ale nie należą do Ciebie tylko do kogoś innego to punkty dostanę ja,jeśli są pobrane z mojego i tkzw właściciel pliku czyli ten kto go wrzucił,nie ma pośredników.