Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Undertaker - nowy gimmick, ogolona głowa?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jakiś czas temu w internecie pojawiło się zdjęcie Undertakera z ogoloną głową. Wczoraj nieoficjalne źródła WWE poinformowały o fakcie ogolenia głowy przez Undertakera. Więcej info poniżej:

Cytat:Kilka tygodni temu w internecie pojawiło się zdjęcie Undertakera na którym jego głowa ogolona jest na łyso. Wiele osób kwestionowało tę fotkę i twierdzono, że to zwykły fotomontaż, ale w dniu wczorajszym Wrestling Observer poinformował iż bliżej nieokreślone źródło z WWE potwierdza fakt ogolenia głowy przez Undertakera. Gdyby więc Deadman postanowił wrócić do WWE to fani zobaczą go w kompletnie odmienionym gimmicku (być może coś na wzór American Badass) lub Mark Calaway po prostu nieoficjalnie przeszedł na wrestlingową emeryturę i nie ma żadnych planów na jego powrót do WWE przed WrestleManią XXVIII (chociaż nawet i to nie jest pewne gdyż Taker może np. wrócić na ostatnią walkę dopiero na WM XXX). Oczywiście, mimo wszystko, nie można na 100% wykluczyć, że to jednak fotomontaż. Więcej na ten temat wkrótce.

Poniżej "nowy" Undertaker:
[Obrazek: undertakerbald.jpg]

A tutaj dla porównania Undertaker z długimi włosami:
[Obrazek: 200px-Undertaker_Milwaukee_WI_031008.jpg]

Dla mnie to najgorsza rzecz jaką mógł zrobić Mark. Jego obecny gimmick jest stworzony jako do najbardziej mrocznej postaci w WWE, a włosy moim zdaniem były mu niezbędne do tego. Jeśli wróci to nie wyobrażam go sobie łysego w roli grabarza. Ogólnie według mnie lepiej wyglądał w WWE jak i w prywatnym życiu z włosami na głowie. Mam jeszcze nadzieję, że to jedynie fotomontaż.

A tutaj macie kolejne zdjęcie Undertakera bez włosów.
[Obrazek: scaled.php?server=819&filename=takerbald...res=medium]

i jeszcze jedno...
[Obrazek: calaparty.jpg]