Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Kody captcha dla zachomikuj folder
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2

tungar

Chyba ktoś w administracji chomikuj ma jakąś obsesję. Oto co pojawiło się podczas chomikowania folderu.
[Obrazek: zachomiku_hsspepe.jpg]

Czy to nie jest przesada? Bo według mnie jest i to spora.
Za, którym razem Ci się to pojawiło?

Karol

Mi ten komunikat się pojawił przy chomikowaniu folderu między 10-20 razem ;)

tonyviroos

Niedługo dojdzie do tego że trzeba będzie wpisać kod żeby potwierdzić kod a ten kod trzeba będzie potwierdzić kolejnym kodem :)
To już chyba lekka przesada, akurat nie mam nic przeciwko chomikowaniu całych folderów, niech sobie chomikują ile chcą.

Kucharek

(06.08.2011, 12:00)tonyviroos napisał(a): [ -> ]To już chyba lekka przesada, akurat nie mam nic przeciwko chomikowaniu całych folderów, niech sobie chomikują ile chcą.

Zgadzam się po to ktoś się napracował aby inny jeśli ma ochotę z tego skorzystał a tym bardziej jeśli wszystko sam wrzuca,to punkciki dla niego lecą.Tragedia co się zaczyna dziać na tym chomikuj.pl

tungar

Baronie nie liczyłem po ilu razach ten kod wyskakuje. Zdarzyło mi się to po raz pierwszy i autentycznie mnie zatkało. Określenie zamurowało mnie byłoby adekwatne dla tej sytuacji, chyba z pół minuty przyglądałem się i nie mogłem uwierzyć.

tonyviroos

Jeśli nie chciałbym aby ktoś chomikował ode mnie foldery to mogę to wyłączyć w ustawieniach chomika więc nie rozumie po co ta captcha
Być może użytkownicy chomikują na potęgę używając tej opcji i zasoby plików rozrastają się w zastraszającym tempie??

tungar

(07.08.2011, 09:21)CzekoladowyBaron napisał(a): [ -> ]Być może użytkownicy chomikują na potęgę używając tej opcji i zasoby plików rozrastają się w zastraszającym tempie??

I chyba właśnie o to chodzi. Stworzyli potwora który ich pożera. Wcześniej trzeba było się solidnie napracować żeby chomik wyglądał jak należy, a teraz wystarczy 3 godziny i już masz kilkadziesiąt tysięcy plików.

tonyviroos

Chomikowanie nie zabiera zasobów dyskowych, jedynie zwiększa zawartość bazy danych bo zachomikowane pliki nie są kopiowane tylko odnośniki do nich są dopisywane w bazie danych każdego konta na które chomikujemy plik
Stron: 1 2