Witam
Mam propozycję według mnie przydałaby się a, mianowicie wyczyszczenie całego naszego PW na chomiku za jednym kliknięciem
Usprawniło by to oczyszczanie PW
W moim przypadku
Również popieram taką zmianę, czasem aż słabo się robi jak trzeba wyczyścić skrzynkę na chomiku.
Ludzie po pierwsze pw można czyścić na bieżąco
a po drugie macie opcje zaznacz wszystkie a na dole usuń
co daje Wam na raz skasowaną całą stronę wiadommości.
To nie jest takie trudne.
(18.08.2011, 21:35)Beata napisał(a): [ -> ]Ludzie po pierwsze pw można czyścić na bieżąco
a po drugie macie opcje zaznacz wszystkie a na dole usuń
co daje Wam na raz skasowaną całą stronę wiadommości.
To nie jest takie trudne.
1. Według mnie lepiej nie czyścić na bieżąco bo w którejś wiadomości może być coś ważnego.
2. A jeśli mam z 100 albo i nawet 500 stron PW bo nie czyściłem od początku chomika
to co ?
3. A nie lepiej by ci było kliknąć 1 raz i wszystko wykasować ?
Tak klikniesz 1 raz a, twoim sposobem bym np. kliknął 1000 razy
Becia jedna mała zmiana a, wiele korzyści
Włśnie przez tą małą zmianę możesz stracić ważne pw.
ja jestem za, ważne pw mam zapisane w notatniku
(18.08.2011, 23:40)daw13 napisał(a): [ -> ]ja jestem za, ważne pw mam zapisane w notatniku
tak jak kolega napisał można sobie na bieżąco zapisać np. w notatniku i wrzucić na chomika i byłoby po sprawie
A ja uważam, że przydałaby się możliwość czyszczenia całej skrzynki jednym kliknięciem. Jeśli ktoś się boi utraty ważnych wiadomości, to przecież po prostu nie musi z niej korzystać.
(18.08.2011, 22:02)DamianS napisał(a): [ -> ]1. Według mnie lepiej nie czyścić na bieżąco bo w którejś wiadomości może być coś ważnego.
2. A jeśli mam z 100 albo i nawet 500 stron PW bo nie czyściłem od początku chomika
to co ?
A co jeżeli na stronie 78 masz ważną wiadomość ?? Jak usuniesz wszystkie wiadomości to już jej nie będzie...
(18.08.2011, 23:40)daw13 napisał(a): [ -> ]ja jestem za, ważne pw mam zapisane w notatniku
A co jeżeli będziesz miał nagłą awarię systemu??? Czasem bywa, że możesz stracić swoje wiadomości przez to, że będziesz musiał zrobić całkowitego formata systemu...
Popieram wypowiedź Beci i z tym pomysłem jestem na nie. Tyle ode mnie.