Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Dziwna wiadomość...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dostałem taką wiadomość, mam się martwić?
[Obrazek: e-1313745968.jpg]
Zrobię sobie konto Powiadomienia_Microsoft i będę spamował innym ;)

Oczywiście olej wiadomość.
Tak jak to kiedyś inni pisali - nie odpowiadaj ani się nie przejmuj dopóki nie będą zwracać się do Ciebie z imienia i nazwiska.

tonyviroos

A dzisiaj napisał do Ciebie Microsoft żebyś przelał im 10 mln punktów za naruszenie praw autorskich :P
Mam nadzieję że zrozumiałeś mój przekaz
Pobrałem ten plik z PDF i tam było napisane podobnie jak w tym poście http://odjechani.com.pl/thread-860.html

tonyviroos

Zrozum że każdy może sobie napisać taką wiadomość, jeśli chcesz to udowodnię Ci że dostaniesz bardziej wiarygodną wiadomość ode mnie niż te wszystkie bzdety co wysyłają na chomika
Wiem, że jesteś w stanie napisać taką wiadomość :P Chciałem się tylko upewnić.

tonyviroos

(19.08.2011, 16:13)rafal07000 napisał(a): [ -> ]Wiem, że jesteś w stanie napisać taką wiadomość :P Chciałem się tylko upewnić.

Skoro wiesz że ja jestem w stanie to wiedz że każdy jest w stanie taką wiadomość wysłać.
Dlatego do momentu otrzymania pisma oficjalnego (Twoje dane osobowe, adres, pieczątki i podpisy osób wysyłających pismo, numer KRS itd.) nie masz się co przejmować wiadomościami wysyłanymi za pośrednictwem portalu chomikuj.
Jeszcze nie spotkałem szanującej się kancelarii adwokackiej która wysyłałaby korespondencję w inny sposób niż drogą listowną i/lub e-mailem.
Też dostałem taką wiadomość i olałem to.