Powiem szczerze, nienawidzę wszelkich radyjek i odtwarzaczy na chomiku. No bo widzisz siedzę sobie ze słuchawkami na uszach, leci sobie Rammstein a tu ci nagle wcina się jakieś disco - polo u jakiegoś chomika. Albo jeszcze lepiej nic nie słucham aż tu nagle kakofonia dźwięków z jakiegoś odtwarzacza. Reasumując jak chcę sobie czegoś posłuchać to słucham czegoś z własnej kolekcji włączam kiedy chcę, a tutaj próbują mnie do tego zmuszać. Jednym słowem stanowcze nie. Pozdrawiam.
(18.08.2011, 21:53)tungar napisał(a): [ -> ]Powiem szczerze, nienawidzę wszelkich radyjek i odtwarzaczy na chomiku. No bo widzisz siedzę sobie ze słuchawkami na uszach, leci sobie Rammstein a tu ci nagle wcina się jakieś disco - polo u jakiegoś chomika. Albo jeszcze lepiej nic nie słucham aż tu nagle kakofonia dźwięków z jakiegoś odtwarzacza. Reasumując jak chcę sobie czegoś posłuchać to słucham czegoś z własnej kolekcji włączam kiedy chcę, a tutaj próbują mnie do tego zmuszać. Jednym słowem stanowcze nie. Pozdrawiam.
dokładnie ;/
Gosia u cb jak byłem na chomikuj zastopowałem radio, po paru minutach samo się załączyło ;/
to jest wkurzające więc ograniczam wchodzenie na chomik-radio
Ja również nienawidzę wszelkiego rodzaju playerów na chomiku, z dala omijam chomiki z takimi "wygodami".
Czasami w nocy można zawału dostać jak odwiedza się jakiegoś chomika a tu nagle włącza się jakieś wycie :/
Tak jak poprzednicy nie trawię tych durnych odtwarzaczy na chomikach.
W 10% je wyłączam, w 90% wychodzę z chomika.
(19.08.2011, 09:29)KruchyFix napisał(a): [ -> ]Tak jak poprzednicy nie trawię tych durnych odtwarzaczy na chomikach.
W 10% je wyłączam, w 90% wychodzę z chomika.
Ja również mam takie same zdanie
mnie te radia dobijają jak otworze podczas reklamowania np 30 kart i 5 będzie mało radio ... + moja muzyka to już jest masakra