Ile masz kont na chomiku ?
1,2 a może 3?
Czy ukrywasz to przed innymi?
Do czego je wykorzystujesz?
Ogólnie interesuje mnie czy macie jedno czy kilka kont, a jeśli kilka to dlaczego.
Osobiście mam 2 konta. Jedno to KruchyFix które jest głównym kontem.
Drugie to Kruchy, służyło mi ono do robienia menu czy opisów html aby nic nie popsuć na koncie głównym.
Na żadnym z chomików nie mam info, że te i te konta są moje ale jeśli ktoś zapyta to nie ukrywam tego.
ja mam 1 ale planuje założyc 2
Ja mam 2
-Metiso (głowne)
-Ciap-Ciak (służy mi do menu oraz transferu 50mb czasami nie mam a nie chce mi sie kupować)
Ja mam 4 konta, jedno to tonyviroos, drugie to chomikowywarez.pl, trzecie to Tylko3D, 4 to konto testowe dla wszelkiego rodzaju skryptów i rozwiązań na chomika.
Ja mam 4 chomiki.
Pierwszy to Swiat_Calinki chomik był i jest od tak z sentymentu
Drugi to KrainaGrafiki - powstał gdy zaczęłam bawić się grafiką, miał mi służyć do gromadzenia wszystkiego co z grafiką związane żebym nie traciła czasu na szukanie potrzebnych dodatków.
Trzeci to Swiat.Dziecka jak mówi nazwa to miejsce tylko dla dzieci dlaczego? bo uważam że mało jest takich chomików na które bez obawy można wpuścić malucha w poszukiwaniu bajeczki czy gry.
Czwarty to Bad.Girl powstał bez powodu ale dobrze mi służy
Nie widzę nic złego w posiadaniu kilku kont bo nikomu tym nie szkodzę.
Ja mam 2 chomiki z czego ten drugi nie jest wcale używany.
Nie wiem po co go założyłem ale niech sobie jest tak na wszelki wypadek.
A pierwszy? Pierwszy to mój chomik skrzypas_.
ja mam jednego chomika (
simio) ;p
1. główny rafal07000
2. o.p.d.k to sprawdzania kodu, kiedyś było parę plików, obecnie zabezpieczone hasłem
2 konta
dawid123456789
game_world
Konta równo traktuje, założyłem drugie by na początku sprawdzić kod, a zacząłem wrzucać pliki i reklamować je.
Nie jest to zabronione (jeżeli nie przeoczyłem) przez administrację