Uwaga! Jeden z największych chomików na chomikuj.pl zakończył działalność – mowa o
adryjan00
W jego głównym menu jest napisane:
"Drogie chomiczki,
zakończyłem przygodę z chomikuj.pl
Może kiedyś powiem wam dlaczego. Jeśli ktoś zapyta to dostaje blokadę !
Jeśli chcecie zdobyć darmowe punkty to zajrzyjcie do folderu "Darmowe punkty"
adryjan00"
Jak myślicie, co go skłoniło do zakończenia przygody na chomikuj.pl?
Czy jeden z największych bym nie powiedział wystarczy spojrzeć na jego ilość plików
hm.. gigant ? - trochę chyba przesadziłeś ale skoro tak twierdzisz spoko
- jednego chomika "konkurencji" mniej ..
Wiecie swego czasu bocianowsky był równie wielki a dziś go nie ma za muzykę i radio może i adryjan ma kłopoty?
(27.08.2011, 19:59)Beata napisał(a): [ -> ]Wiecie swego czasu bocianowsky był równie wielki a dziś go nie ma za muzykę i radio może i adryjan ma kłopoty?
chomik bocianovski, zajmuje się innym kontem na chomikuj. Nie usunął konta lecz utworzył nowe a stare zatrzymał aby ktoś nie tworzył sobie reputacji na jego nicku.
(27.08.2011, 19:30)sensity napisał(a): [ -> ]Czy jeden z największych bym nie powiedział wystarczy spojrzeć na jego ilość plików
A może miał dużo plików, ale je usunął?
Gdyby w rzeczywistości przez cały czas miał na chomiku 22mb plików to notka o tym, że kończy działalność niebyła by potrzebna, bo kto by ją przeczytał przy zerowych odwiedzinach tego chomika (22 mb plików)?
Co do tematu to nie wiem co go do tego skłoniło, może problemy jak wspomina Beata? Zresztą jakoś specjalnie nie pamiętam tego chomika i tym samym nie ubolewam nad tym
(27.08.2011, 19:30)sensity napisał(a): [ -> ]Czy jeden z największych bym nie powiedział wystarczy spojrzeć na jego ilość plików
On usunął swoje pliki wcześniej miał coś około 12 tyś plików (Jak nie więcej)
(27.08.2011, 19:53)Seba4810 napisał(a): [ -> ]hm.. gigant ? - trochę chyba przesadziłeś ale skoro tak twierdzisz spoko - jednego chomika "konkurencji" mniej ..
Oj według mnie duży chomik jeden z najbardziej popularnych z zachomikowanymi plikami (takie jest moje zdanie) I według mnie można było go zaliczać do czołówki, bo chociaż miał większość zachomikowanych plików miał masę odwiedzalności.
Ja osobiście innych chomików nie traktuję jak konkurencję tylko jak po prostu innych użytkowników… Ale to już inny temat
(27.08.2011, 19:59)Beata napisał(a): [ -> ]Wiecie swego czasu bocianowsky był równie wielki a dziś go nie ma za muzykę i radio może i adryjan ma kłopoty?
Kłopoty? Możliwe
Jakiś czas go nie było na chomikuj.pl, bo był na wczasach i być może przez ten czas dostał jakąś wiadomość... Nie wiadomo, jeżeli coś się pojawi na jego profilu to napiszę o tym w tym wątku
(27.08.2011, 20:49)Saibo napisał(a): [ -> ]Zresztą jakoś specjalnie nie pamiętam tego chomika i tym samym nie ubolewam nad tym
Być może kojarzysz go po awatarze??
Smuci mnie radość co niektórych, że odpadła im konkurencja, ale nie dziwi. Na chomiku jest tyle zawiści i nieuczciwości że już dawno przestało mnie to dziwić. Mam natomiast nadzieję że chomik adryjan00 zamknął konto z powodów bardzo prozaicznych, takich jak brak czasu czy po prostu znudziło mu się, taką mam nadzieję. Pozdrawiam wszystkich i życzę abyśmy wszyscy stali się bardziej życzliwi i przyjaźni, bo to się bardziej opłaca.
Adryjan miał około 5 000 - 7 000 filmów więc nie mało, a na chomikuj jest od 2008 roku.
Jest to spowodowane przez muzykę...Więcej niestety zdradzić nie mogę. Dobrze znałem Adriana.
ZPAV zebrał swoje żniwo - tyle mam do powiedzenia
Wiem też że nie tylko on skończył karierę, w ostatnich dniach kilka innych chomików też musiało skończyć karierę.
Radzę Wam abyście zahasłowali wszystkie foldery z muzyką - na chomikuj jest jeden koleś który wszystkich podpierdziela do ZPAV i tym sposobem czuje się bezpieczny (niedługo).