Jak w temacie,ostatnio głośno o tych prawach autorskich,czy po założeniu hasła na foldery i nie podawając go nikomu np : hasło do folderu to nazwa chomika,albo hasło na top liście,tylko założenie hasła o takiej nazwie jak nazwa chomika i nigdzie tego nie pisząc,chomiki muszą się same domyślić jakie jest hasełko,co sądzicie o tym sposobie ? uchroni mnie on przed tymi prawami ?
Pozdrawiam

Jeśli nigdzie nie podasz hasła to myślę że możesz czuć się bezpieczny.
lepiej tak zrobić ...
hasłować pliki muzyczne i nie podawać zgadzam się z Adaamo ;]
Ok hasło mam założone od wczoraj,na wszystkie foldery,trochę szkoda bo popularność spadła

ale wole to niż co innego,hmm ale czy teraz na pewno nikt się nie uczepi tego,że hasło na foldery to nazwa chomika ?
Ok czyli do folderów pod hasłem mogę ładować każdy plik ? nawet z prawami autorskimi ?

Póki masz hasło tylko dla siebie to tak - gdyż posiadasz to tylko na własne użytkowanie

Mimo to Administracja portalu Chomikuj.pl i tak może zablokować te pliki i będą one widoczne tylko dla Ciebie.
Oni nie muszą "znać" Twojego hasła - zablokują pliki i tyle.
Stosowanie haseł jest moim zdaniem zupełnie niepotrzebne co przyczynia się sporym spadkiem popularności na wiele miesięcy.
Odwiedzający gdy widzą hasło (nawet jeżeli podane jest gdziekolwiek na stronie) to i tak wychodzą w poszukiwaniu innego pliku na innym chomiku gdzie nie ma haseł - wiem bo sam miałem na jakiś czas założone hasła i nic z tego nie miałem pomimo że podałem mnóstwo informacji jakie są hasła do folderów.
Czyli co jak mam tam plik chroniony prawami autorskimi chomikuj o tym wie mimo hasła ? a np jakaś tam no nie wiem agencja zwalczająca piractwo,co oni na to ?
Agencje a właściwie ich przedstawiciele buszują po chomikach w poszukiwaniu plików chronionych.
Potem wysyłają groźby wyssane z palca na które nie ma co odpowiadać tylko "olewać je".
Chomikuj.pl nie musi znać Twoich haseł aby wejść do folderu i zablokować jakiś plik.
Jeżeli Chomikuj.pl potwierdzi że jakiś plik w zahasłowanym folderze narusza jakieś tam prawa to go zablokują.