Witam to znowu ja

mam pytanko,jeżeli ktoś zachomikował ode mnie pliki a ja teraz usunę konto to co z tymi plikami ? usuną się automatycznie z innych chomików ?

niee zostaną ale cały czas pod twoim nickiem

ale nie wiem jak to działa bo nie usuwałem (usuwałem tylko folder wiec

)
Hmm może ktoś się wypowie konkretniej ?
A np jeżeli dany plik łamie dane autorskie,ja już mam powiedzmy usunięte konto,ale plik dalej jest na innym chomiku,to chyba mi nic nie mogą zrobić bo już po koncie ????

Adaamo, to już gadka na inny temat. Odpowiedz na zadane pytanie dostałeś 2 posty wyżej.
Ok dzięki,raczej mogę spać spokojnie

jak tu się daje jakieś pochwały ?
Nie na temat ale...
Pod postem masz przyciski:
Podziękuj
Reputacja ![[Obrazek: postbit_reputation.gif]](https://odjechani.com.pl/images/night/postbit_reputation.gif)
(31.08.2011, 15:53)Adaamo napisał(a): [ -> ]Hmm może ktoś się wypowie konkretniej ?
A np jeżeli dany plik łamie dane autorskie,ja już mam powiedzmy usunięte konto,ale plik dalej jest na innym chomiku,to chyba mi nic nie mogą zrobić bo już po koncie ???? 
adaamo jeżeli chodzi ci o pliki do których nie masz praw autorskich a masz je na swoim chomiku to i tak łamiesz prawo

bo rozpowszechniasz
** hmm albo podziękuj pod postem albo reputacja też pod postem ;p
Ok dzięki wam wszystkim,skończyły się dobre czasy dla chomika

no cóż,żyjemy dalej

(31.08.2011, 16:00)ADRIANUSS napisał(a): [ -> ]adaamo jeżeli chodzi ci o pliki do których nie masz praw autorskich a masz je na swoim chomiku to i tak łamiesz prawo
bo rozpowszechniasz
** hmm albo podziękuj pod postem albo reputacja też pod postem ;p
Jak ja mam je rozpowszechniać jeżeli usunę konto, a na innym koncie będzie mój plik tylko będzie bez dopisku Adaamo ??