Witam poszukuję programu na telefon, którym mógłbym tworzyć, edytować dokumenty. Chodzi mi o coś takiego żeby spokojnie można było pisać np. dziennik czy coś w tym stylu bez obawy o jakiś limit itp. itd. Mój model telefonu to SE k800i.
sprecuzuj o jaki format Ci chodzi pdf, doc czy po prostu zwykły notatnik tak abyś mógł po prostu wpisywać tam informacje ..
Nawet w tytule napisałem że TXT.
Na pdf to bym za wiele nie napisał a doc. nawet k800i nie obsługuje bo mam kilka takich plików na telefonie i nie działąją
(05.09.2011, 20:53)bastekasg666 napisał(a): [ -> ]Nawet w tytule napisałem że TXT.
Na pdf to bym za wiele nie napisał a doc. nawet k800i nie obsługuje bo mam kilka takich plików na telefonie i nie działąją
moje niedoczytanie przepraszam. Sony Ericsson K800i czyli interesuje Cię aplikacja pisana w javie. Szukając po innych forach znalazłem następujące programy:
- texteditor v1.1 - otwiera i edytuje pliki .txt, ma mnóstwo bajerów. Do pobrania z chomikuj.pl lub na zagranicznych stronach.
- Moby Explore - mały program z możliwością edycji plikw .txt do pobrania jak w/w.
- Notatnik - mój faworyt jak sama nazwa wskazuje edytuje, tworzy pliki .txt. Oficjalna strona programu
tutaj do pobrania na pewno z chomikuj.pl poszukaj.
Istnieje możliwość wgrania patcha do twojego telefonu aby czytałe tego typu pliki ale myślę że to bez sensu ..
Dziękuję Seba reputka dla ciebie