Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Pierwsze poczynania Triple H jako Menagera Głównego WWE.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Z nieoficjalnych źródeł ( Niemiecka stacje telewizyjne ARD Das Erste oraz ZDF) doszły mnie słuchy że Trpile H prowadzi pierwsze rozmowy z Federacją TNA, Rozmowy te dotyczą współpracy obu federacji i stworzenia wspólnej Gali PPV o nazwie "WWE vs. TNA", jak zapewniał w wywiadzie dla programu "Der Spieler" Triple H ma to być pierwsza Gala PPV w Historii WWE która nie zostanie wyreżyserowana. Ogólnie chodzi Triple H o sprawdzenie która federacja ma lepszych zawodników.

Mało tego Triple H planuje zawrzeć umowę o Wypożyczanie zawodników z federacja CMLL ma to polegać na tym iż jeśli Triple H będzie potrzebny jakiś zawodnik z CMLL to CMLL mu go użyczy na jakiś czas i odwrotnie jesli Carlosowi Moralesowi Liderowi CMLL będzie potrzebny ktoś z WWE to Tripple H im go użyczy.

Moim zdaniem takie poczynania Triple H przysporzą WWE oglądalności bo wreszcie zaczną się w miarę normalne walki a nie ciągłe repety. Jak np. ciagłe Walki Christian vs. Orton - to już sie staje nudne.

a co wy o tym sadzicie ??

Źródłem tych informacji jest Wywiad dla niemieckiej Telewizji z wczoraj przeprowadzony z Triple H w programie "Der Spieler" - tylko oni jak na razie zostali poinformowani o tych poczynaniach - dostali wyłączność.

Jestem bardzo ciekaw co z tego wyniknie, ale wydaje mi się to trochę dziwne. Dwie organizacje, które rywalizują ze sobą nagle chcą stworzyć wspólną galę? Na pewno będzie to ciekawe widowisko, a zarazem promocja - przyciągnięcie jak największej ilości fanów do TV czy na gale, bo wiadomo, że każdy będzie chciał zobaczyć walki wrestlerów z przeciwnych federacji.

Pierwsza Gala PPV w Historii WWE, która nie zostanie wyreżyserowana brzmi dość ciekawie. Może w końcu zobaczymy coś ciekawszego niż to co już znamy niemalże na pamięć.

David

Ciekawie się zapowiada :) Gala pewnie będzie miła rekordy oglądalności :)

Ale podoba mi się fragment o tym, że walki nie będą wyreżyserowane :) Bo może się okazać, że będzie krew (lubię to :D), a co może być jeszcze ciekawsze np. John Cena ma szanse przegrać z zawodnikiem typu Zacka Rajdera skoro to nie będzie wyreżyserowane :D

A z chęcią na tej gali zobaczyłbym walki typu – Jeff Hardy vs big show, matt hardy vs John Morrison

Ciekawy artykuł sensi reputka ode mnie :)
Walki nie będą reżyserowane? TripleH manager? Zawodnicy z innej federacji? Oooo !
Może czas zacząć znowu interesować się WWE? Ciekawe...

Liczę na to, że informacje z WWE będą pojawiać się tutaj na forum :)
Na pewno będą, ale radze się nie nakręcać za bardzo, bo jak sensity napisał to nieoficjalne zródła, a poza tym to pierwsze rozmowy, więc zanim dojdzie do "czynów" to pewnie minie.

PS. Triple H pisze się przez jedno p :)
Znane sa pierwsze ustalenia co do wspólnej gali PPW Federacji TNA vs. WWE. Paul Burton w wywiadzie dla ZDF - u powiedział że najprawdopodobniej dojdzie do takowej gali ale tylko i wyłącznie na podwórku Federacji TNA. Jak mówi Paul to gala odbędzie się albo pod koniec 2012 roku lub na początku 2013 roku. Są to nieoficjalne źródła jak na razie tylko do świadomości Widzów ZDF-u :)