Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Nowa strona do zdobywania Lubię to, google+ i innych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2

tonyviroos

Witam

Chciałem Wam przedstawić serwis wymiany, który ma na celu pomoc w zdobywaniu lubię to, google +1, nabijania wyświetleń na YT, odwiedzin strony i odwiedzin profilu twitter.

Likeasurf.pl

Nie jest to jakiś auto-surf lub likeasurf.pl serwis do wymiany lubię to, jest to narzędzie do zdobywania w jednym miejscu fanów Facebook, wyświetleń filmów Youtube, google +1 i odwiedzin strony.
Wszystkie odwiedziny są unikalne ponieważ każdy użytkownik może kliknąć w link lub obejrzeć film tylko raz na dobę.

Takiego serwisu nie ma jeszcze w sieci więc zapraszam do rejestracji i promowania swoich stron www, profili FB i filmów YT.

Dodałem nową opcję zdobywania punktów - wstawiając gdzieś banner serwisu (który jest wraz z reflinkiem) za każde kliknięcie w banner dostajecie 1 punkt - tylko unikalne kliki są zliczane.

Serwis został zaktualizowany, oto co zostało zmienione/dodane:
1. Zmieniono kodowane bazy - teraz już nie powinno być problemu z polskimi znakami
2. Dodano opcję przywracania zapomnianego hasła
3. Poprawiono statystyki
4. Naprawiono auto-surf - teraz działa na wszystkich przeglądarkach z google chrome włącznie
5. Poprawiono opcje dodawania i edycji profilu Twitter
6. Dodano opcję usuwania strony
7. Poprawa systemu przydzielania punktów stronie
8. Dodano opcję doładowania punktów za sms

Planowane modyfikacje:
1. Poprawa połączenia z pomocą online
2. Dodanie opcji wymiany punktów na gotówkę - opcja zostanie wprowadzona bez zapowiedzi (taka niespodzianka).

To najważniejsze zmiany jakie zostały i zostaną wprowadzone, niebawem poinformuję o kolejnych zmianach.

Odwiedzajcie stronę i zapraszajcie znajomych używając reflinków (zakładka Twój reflink), za każdego kto się zarejestruje z Waszego reflinka dostajecie 50 punktów, za każdego unikalnego użytkownika, który kliknie w banner (też znajduje się w zakładce Twój reflink) dostaniecie 1 punkt (nie ma sensu kombinować z nabijaniem klików bo w nagrodę jest ban).
Tony klikam żeby zdobyć trochę wyświetleń i pisze
Sorry, there are no more coins to be earned at the moment. Please try again later.
a nazwa to AddSite :)
dałem coinsy do mojego filmiku i co dalej ?

tonyviroos

Jeśli nie ma dodanych stron na których możesz zarobić punkty to niestety będziesz miał taki komunikat, muszą być najpierw dodane strony przez innych użytkowników a dopiero potem możesz zarabiać punkty na akcjach z nimi związanymi (klikanie +1, wyświetlanie strony itp.)
Strona została spolszczona, zapraszam do testowania i zgłaszania wszelkich uwag i ewentualnych błędów.
a czemu nie zdobywam więcej wyświetleń ????

tonyviroos

Umiesz czytać ?
Napisałem że najpierw muszą być dodane strony przez innych użytkowników żebyś mógł cokolwiek wyświetlać
(23.09.2011, 02:47)tonyviroos napisał(a): [ -> ]W chwili obecnej nie mam jeszcze nazwy dla serwisu więc chętnie wysłucham propozycji nazwy.

Moje propozycje (nie sprawdziłem dostępności domen):

Lubisz.pl
Lubię.pl
Polubię.pl
Lubisch.pl
Lubish.pl

I temu podobne.
aha to ja juz wiem dodałem 2 stronki moje :D

tonyviroos

Serwis ruszył dzisiaj pod domeną http://likeasurf.pl - jest to wersja oficjalna, zapraszam do korzystania z serwisu

B0hazard

Nie wiem czemu ale chyba kiepskie kodowanie wybrałeś bo u mnie po dodaniu strony i wejściu w panel użytkownika są krzaki ... Sprawdzałem na 3 przeglądarkach.

Nie odbieraj to jako krytykę lecz jako podpowiedź co musisz zmienić/poprawić.

Pozdrawiam
B0hazard - wierny fan odjechani.com.pl

tonyviroos

Właśnie zauważyłem że są krzaczki, już pracuję nad poprawkami.
Nie działa też autosurf na chrome - to też zostanie poprawione (prawdopodobnie jutro)

Proszę o ewentualne zgłaszanie innych błędów jeśli znajdziecie.
Stron: 1 2