Odjechani.com.pl

Pełna wersja: grafikę na chomika - Kiziorr
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie,
Chciałbym się ogłosić w sprawie wykonywania grafiki na chomika.

Wszystko jest opisane na chomiku, cennik oraz sposób składania zleceń.
Adres: tutaj

Cennik:
Reklama chomikowa (470x510) - 10,000 pkt
Tło pod menu (860x dowolna długość) - 15,000 pkt
Inne - cena do ustalenia

Odbiór grafiki w moim folderze "» Grafika na zlecenie/» Wykonane"

W przypadku reklam, grafikę daję od razu z kodem. Grafikę wykonuję w Adobe Photoshop lub GIMP. Dodatkowo w paczce znajdziecie pliki do edycji grafiki.

Po odebranej pracy prosiłbym o zamieszczenie komentarza przy pliku.
Dziękuję i polecam się na przyszłość.

Zastrzegam sobie prawo do kopiowania grafiki bez mojej zgody. Pliki są moją własnością i podlegają moim prawom autorskim.

Przykłady:

[Obrazek: 1-poprawi_hqrapan.gif]

[Obrazek: screen_36d5c9ed439196eff0fa3ab23bae7cee.gif]
Prace według mnie na poziomie przedszkolaka :D

1 przykład - gotowe tło, dodany napis, zaokrąglone rogi, prosta animacja z ściągniętym z innej strony znaczkiem.
2 przykład - połączyć 2 obrazki (KLIK i KLIK) przy pomocy najprostszego tutoriala potrafiłby wykonać praktycznie każdy.

(03.10.2011, 18:07)Kiziorr napisał(a): [ -> ]Zastrzegam sobie prawo do kopiowania grafiki bez mojej zgody. Pliki są moją własnością i podlegają moim prawom autorskim.

Jak korzystasz z "gotowców" to do czego sobie prawo zastrzegasz :D ?

B0hazard

Musisz trochę "dopracować" swoje pracę. Jak na taką jakość trochę za dużo wołasz. Tło to kwestkia 25 min, jeśli robisz cały od nowa a ty kożystasz z "gotowców" więc kwestia 5 min.

Dopracuj trochę swoje prace i czytaj poradniki w dziale "Grafika".
Pozdro ..
To były proste prace. Cena za tło to 2000 pkt. Takie sobie zleceniodawca zażyczył to zrobiłem.
Za banerek reklamowy też wziąłem mało. Praca miała być wykonana szybko, miała być prosta i przejrzysta. Przede wszystkich miała mieć napis "FREE TRANSFER"