Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Wycena chomika Czekoladowy Baron
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Z góry zaznaczam, że nie jest to chęć sprzedaży.

Na jaką wartość wyceniacie chomika Czekoladowy Baron?
W odpowiedzi proszę pisać wycenę w złotówkach oraz
jakie kryteria wami kierowały podczas wyceny i czy
bylibyście zdolni taką sumę zapłacić.

B0hazard

(04.10.2011, 18:22)sensity napisał(a): [ -> ]Ja na 0 złotych ponieważ ten chomik należy właśnie do ciebie i akurat to właśnie tobie nie dałbym zarobić na tym :D Chciałeś szczerości to ją masz :D

Wiesz troszkę nie potrzebna taka dyskusja, nie odbierz tego źle.
Ja twojego chomika wycenił bym na dużą cenę ponieważ ma dużo plików, jest popularny i należy właśnie do Ciebie.
Ceny nie podam bo nie mam pojęcia ile kosztują "chomiki" ale powiem że za małą kasę to go nie sprzedasz bo to byłby grzech. Chomik jest wart dużą kasę.
Nie mam zamiaru sprzedać.
Bardzo jestem ciekaw na
ile wycenić można czyjś profil.

I jak się do takiej
wyceny zabrać?
0-300zł :)
Ciężko jest wycenić coś takiego, bo nie wiadomo na co patrzeć... Na ilość plików? Na ilość zdobywanych punktów? Na ilość odwiedzin? Na „oprawę” chomika? A może na wszystko naraz?
Osobiście sprawdziłbym ceny kont na allegro, i porównał te chomiki do swoich pod każdym względem. Ale ja tego za Ciebie nie zrobię, bo mam lepsze rzeczy do roboty :)
Żeby wiedzieć jak wycenić ważna jest też ilość pkt zdobywana dziennie jak dla mnie ważna jest też ilość osób odwiedzających
A może patrząc pod kątem samej zawartości chomika.
Powiem tak... masz ciekawe pliki na chomiku,lecz widzę ,że nie wrzucasz na bieżąco plików co by dawało więcej odwiedzin i pobrań.

Ja twoje konto szczerze kupił bym może za 100-150 zł nie więcej.

Oczywiście kupując konto brał bym pod uwagę pkt jakie dostajesz dziennie.
Ogólnie konto dosyć znane i powiem ci że mało jest kont na chomiku za które bym dał wiecej niż 100zł.
Oczywiście nie mówie o takich osobach jak viloaz krzychu itp.

Lecz to tylko moje zdanie

tonyviroos

Jak dopłacisz to wezmę :D
A poważnie to nie dałbym więcej niż 10 zł, dlaczego ?
Chomik moim zdaniem nie przynosi zbyt wielkich zysków (punktów) więc zanim inwestycja by się wróciła musiałbym długo czekać co jest bez sensu jeśli miałbym w niego zainwestować pieniądze.