Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Wycena chomika B0hazard
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2

B0hazard

Witam,

Ciekaw jestem, na ile wycenilibyście mojego B0hazard chomika,
oczywiście nie zwracając uwagi na menu, bo jest w trakcie modernizacji.
Ceny proszę podawać w złotówkach oraz chomikowych punktach.
Konta nie sprzedaję! - ciekaw jestem, na ile go wycenicie.

Proszę uzasadnić swój wybór, dla najlepszych reputka.
Ja dam 5zl, żywego kota i kupon rabatowy do klubu GO-GO, w razie negocjacji mogę dorzucić paczkę frytek.
Chodzi ci o pieniądze ?
Myślę, że jakiś maniak mógłby dać ponad 500zł.
A ja więcej niż 200 bym nie dał ;]
Konto dosyć znane. Podoba mi się twój styl układania plików.
Fajny chomik.
Dałbym nie więcej niż 100 zł chodź powiem szczerze,że bym się zastanawiał.:)

tonyviroos

W zależności ile chomik dziennie punktów zarabia dałbym od 50 do 1000 zł

Sebastian

Byłbym gotów dać za niego 200zł bo chomik jest popularny i pewnie przynosi spory dochód...:)

David

To ja może się zleksza rozpiszę, za co dałbym ile :D

Ilość plików – 20 zł
Własny upload – 30 zł
Odwiedzalność – 15 zł
Menu – 0 zł
Ilość przybywających pkt – 35 zł
Własne okładki – 10 zł
Ogólny wizerunek – 15zł

Teraz może małe wyjaśnienie z skąd takie sumy :)

Ilość plików – cały ogrom plików zwłaszcza filmowych począwszy od tych z 2000 r. kończąc na 2011 :)

Własny upload – Pierwsze, co się rzuciło w oczy to, że masz własny upload i się miło zaskoczyłem, bo myślałem, że będzie wszystko zachomikowane tym bardziej, że tego chomika dość krótko przygotowywałeś :) Pozytywne zaskoczenie :)

Odwiedzalność – Niestety nie znalazłem licznika na twoim chomie, ale po wpisach w chr widzę, że reklamują się u ciebie większe chomika np. Szacherezada, więc raczej odwiedzalność dopisuje, bo te „giganty” u byle, kogo się nie reklamują :D

Menu – wiem, że miało nie być oceniane, ale stwierdziłem, że jeżeli to ma już być ocena to ocenię wszystko, więc tu marnie, ale zobaczymy, jaki będzie efekt końcowy :)

Ilość przybywających pkt – wydaje mi się, że kiedyś pisałeś, na sb ile dostajesz pkt dziennie i po tym wychodzi mi taka cena.

Własne okładki – Tu też plus, że okładki nie są takie smętne tylko typowe z nazwą twojego chomika, więc tu też +

Ogólny wizerunek/ ogólne wrażenie
Ogólnie chomik bardzo interesujący wzbudzający zainteresowanie i we mnie zaskoczenie :)
1500-2000 zł
popularność zarabia itp
Aktualnie zablokowany więc 0zł, ale jak odblokują do dopiszę w poście ile i dlaczego. Swoją drogą też jestem ciekaw ile dalibyście za mojego. Nie na sprzedaż ale jestem ciekaw czy dacie więcej niż zarabiam na nim miesięcznie. Nie zakładam nowego tematu więc podczepię się pod Bioniebezpiecznego :) i również za dobrą ocenę z uzasadnieniem daję repkę do góry. Więc zachęcam.
Wyceniam go na ponad 2000 zł albo i dużo więcej.
Chomik miał ponad mln filmów.
Dosyć znany.
Punktów nie wiem ile dostawałeś ale podejrzewam, że nie narzekałeś.

A cena koło 100 zł za takiego chomika jest po prostu śmieszna. Nie zdajecie sobie ludzie ile pracy żeby takiego wyhodować, prowadzić i rozsławić. Założę się, że żaden z Was będąc właścicielem tego chomika nie sprzedałby go za kilkaset złotych:)

Szkoda tylko że chomik zablokowany.
Stron: 1 2