Witam Poszukuję dobrego shella an któym znajdę :
- Upload i download 10mb/sec (na chomikuj tez)
-Programy (Winrar,Jd,ChomikBox v2, gFTP)
-Konta Premium wpisane w Jd
-Łaczenie sie przez VNC oraz FTP
-Nieograniczone Wysyłanie
-Pojemnosć na dysku ~~30gb
-Najnowszy Python
Moja Cena za miesiąc uzytkowania 30zł
Dziekuje
- Upload i download 10mb/sec (na chomikuj tez) -
na chomikuj mało realne (chyba że box 2 i kilkanaście plików na razy wysyłane)
-Programy (Winrar,Jd,ChomikBox v2, gFTP) -
są wszystkie
-Konta Premium wpisane w Jd -
wupload, filesonic, fileserve
-Łaczenie sie przez VNC oraz FTP -
jest
-Nieograniczone Wysyłanie -
jest
-Pojemnosć na dysku ~~30gb -
od 30 do 250 GB
-Najnowszy Python -
jest
Tutaj filmik wyjaśniający czemu 10MB/s jest mało realne na chomika przez przeglądarkę
Moja Cena za miesiąc uzytkowania 30zł -
niestety przy tych wymaganiach 50 zł
Pełna oferta dostępna od jutra pod adresem
http://www.tanieserweryvps.pl/
- Upload i download 10mb/sec (na chomikuj tez) - tak (byle by było z 5mb/sek) na chomikuj
-Programy (Winrar,Jd,ChomikBox v2, gFTP) - tak
-Konta Premium wpisane w Jd - nie
-Łaczenie sie przez VNC oraz FTP - tak
-Nieograniczone Wysyłanie - tak
-Pojemnosć na dysku ~~30gb - ok 50gb
-Najnowszy Python - nie potrzebny
Za chomikowe pkt na krótki czas 2 dni powiedzmy
Takiego ja szukam
Ludzie zrozumcie że upload na chomikuj dla jednego pliku nie będzie większy niż 700kb/s (chyba że traficie na nieblokowaną sesję).
W tej chwili nie ma możliwości wysyłania pojedynczego pliku z większą prędkością bo chomikuj blokuje upload.
tony chodzi mi żeby łączna prędkość wysyłania plików ( z kilku zakładek ) była ok.5 mb (czyli z 9 zakładek)
to co tony pokazał na filmiku to już jak ja to nazywam "zużyty port" ponieważ takie porty co wysyłają po 5-10mb działają do godziny(ponieważ chomikuj je blokuje) ; p
jedyna metoda to po prostu szukać tych portów
To nie są porty tylko sesje, więcej czasu stracisz na szukanie działającej niż gdybyś wysyłał normalnie przez boxa np. 20 plików jednocześnie
W sumie też racja. Ale czasem idzie trafić (przypadkiem) jak otworzysz np 40 zakładek z wysyłaniem plików każdy na innej sesji, to możesz trafić na taką sesję która(jak mi kiedyś) chodziła tydzień
Prawdopodobieństwo takiego trafienia jest połowę wyższe niż prawdopodobieństwo że wygrasz szóstkę w totka, i tu i tu ludzie próbują
Ja przy 100 sesjach nie trafiłem a szedłem od 1950 do 2050 później nie bawiłem się w zmienianie sesji