05.10.2011, 08:33
Zapewne znana wszystkim (albo prawie wszystkim modyfikacja XP).
Po instalacji nie ma uruchomionej funkcji windowsupdate.
Przed formatem dysku twardego pracowałem na tym systemie prawie pół roku. Wyjechałem na trochę, zostawiłem komputer pod opiekę komuś innemu. Z różnych powodów pojawiły się problemy z pracą systemu. Konieczna była reinstalacja systemu. Pomogło ale nie tak jak bym sobie tego życzył, dlatego też kilka dni temu zrobiłem nową instalację (pełną, z pełnym formatem dysku).
Moje wątpiwości dotyczą pobierania aktualizacji.
Uruchomić windowsupdate czy nie? Pobierać aktualizacje czy nie pobierać?
Dodam, że jest możliwość pobrania aktualizacji z forum MX i instalowania samemu tylko wybranych (w windowsupdate też jest taka możliwość).
Proszę o Wasze opinie na ten temat i zapraszam do dyskusji.
Po instalacji nie ma uruchomionej funkcji windowsupdate.
Przed formatem dysku twardego pracowałem na tym systemie prawie pół roku. Wyjechałem na trochę, zostawiłem komputer pod opiekę komuś innemu. Z różnych powodów pojawiły się problemy z pracą systemu. Konieczna była reinstalacja systemu. Pomogło ale nie tak jak bym sobie tego życzył, dlatego też kilka dni temu zrobiłem nową instalację (pełną, z pełnym formatem dysku).
Moje wątpiwości dotyczą pobierania aktualizacji.
Uruchomić windowsupdate czy nie? Pobierać aktualizacje czy nie pobierać?
Dodam, że jest możliwość pobrania aktualizacji z forum MX i instalowania samemu tylko wybranych (w windowsupdate też jest taka możliwość).
Proszę o Wasze opinie na ten temat i zapraszam do dyskusji.