Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Uploadera
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
siema tak jak w temacie szukam uploadera , podaj cennik za filmy lub za 1gb ?
Witaj :) Ja robię uploady za 900 PKT za każdy 1GB. Akceptuję linki do takich stron jak wupload, filesonic, fileserve, uploaded.to ( jestem jedynym uploaderem posiadającym konto premium na tej stronie) , mediafire, folder.ru, megaupload, rapidshare, uploadking, ubloadhere oraz jeśli pliki do uploadu znajdują sie na chomiku to link do folderu na free transferze :) Upload robię z prędkością 500 - 750 kb/s, pobieram pliki z prędkością nawet 12 mb/s :) Uploady robię tylko i wyłącznie skryptem uploadującym więc mam jeden jedyny warunek - razem z zleceniem dostaję login i hasło do chomika - oczywiście bezpośrednie logowanie na chomika nastąpi jedynie wtedy jeśli zajdzie potrzeba utworzenia jakiegoś folderu :) jakby co to pisz na GG: 13475906 :)

tonyviroos

Nie jesteś jedynym uploaderem z kontem premium na uploaded.to ponieważ uploaderzy korzystający z moich serwerów w pakiecie premium mają dostęp do 92 kont premium (92 serwisy hostujące pliki)
Polecam wszystkim współprace z senityOkOkOk Rewelacyjny kontakt -szybko, sprawnie i solidnie OkOkOk