Dzisiaj spostrzegłem ze zdziwieniem, że
chomik adam-as znikł z powierzchni planety chomikuj.
Powstają podstawowe pytania:
Co miało wpływ na taką decyzję?
Adamie skoro jesteś naszym grafikiem
prosiłbym Cię o krótką informację.
Również jestem ciekaw dlaczego Adam usunąłeś choma... czyżby problemy z naruszaniem praw autorskich???
A może Adam chciał uniknąć kłopotów z Antypirackimi instytucjami i po prostu zawczasu go skasował ; p ?
Adamie ,sam też słyszałem mnóstwo rzeczy o takich sprawach jak powyżej. Ja również byłem ostrożny i wykasowałem chomika. Ale znów założyłem konto jako Alien_s. Na tym koncie prawie w ogóle nie mam plików, a jak są jakieś ,to zrobione prze ze mnie. Zająłem się HTML i ciągle się uczę nowych rzeczy na chomiku. Często korzystałem z twoich rad i fajnie by było jakbyś znów założył konto. Pozdrawiam chomik Alien_s
![[Obrazek: aaaaaa_hqnpreq.png]](http://s3.ifotos.pl/img/aaaaaa_hqnpreq.png)
ALIENSS napisał(a):Często korzystałem z twoich rad i fajnie by było jakbyś znów założył konto.
Rozważam taką możliwość, jednak zastanawiam się czy ma to jakiś sens skoro większość rzeczy zamierzam
publikować właśnie tu, na tym forum.

Oj to była smutna wiadomość o zamknięciu twojego chomika. Dzięki twoim i Barona poradom na blogach, stworzyłem swoje menu i dowiedziałem się jak w ogóle ruszyć ze swoim chomikiem. Nie znikaj Adamie bo jest jeszcze wiele ludzi którym możesz pomóc i czegoś nauczyć.
Tungar

trzeba reklamować forum z drugiej strony możesz swoje zacząć robić

(02.11.2011, 15:25)ADRIANUSS napisał(a): [ -> ]Tungar
trzeba reklamować forum. z drugiej strony możesz swoje zacząć robić 
Nie bardzo rozumiem.
tungar napisał(a):Dzięki twoim i Barona poradom na blogach, stworzyłem swoje menu i dowiedziałem się jak w ogóle ruszyć ze swoim chomikiem.
Skrypty dotyczące budowy własnego menu będą również publikowane tu na forum.
Wszystko kwestią czasu, którego ostatnio mam bardzo mało
Dziękuję jednak za miłe słowa. To dobrze że ktoś potrafi docenić to co robiłem. Takie opinie motywują do dalszego działania