14.10.2011, 12:36
Stron: 1 2
tonyviroos
14.10.2011, 13:12
Dane firmy:
Grupa TS Sp. z o. o.
ul. Kiersnowskiego 26d, 03-161 Warszawa
NIP 5242658562
Regon 141547137
KRS 312294
O nas:
Jesteśmy twórcami m.in. Chomikuj.pl, Podajdalej.pl, Auto-Backup.pl, obecnie realizujemy, lub przymierzamy się do realizacji nowych projektów. Projektujemy serwisy skierowane do dużej ilości użytkowników.
Grupa TS Sp. z o. o.
ul. Kiersnowskiego 26d, 03-161 Warszawa
NIP 5242658562
Regon 141547137
KRS 312294
O nas:
Jesteśmy twórcami m.in. Chomikuj.pl, Podajdalej.pl, Auto-Backup.pl, obecnie realizujemy, lub przymierzamy się do realizacji nowych projektów. Projektujemy serwisy skierowane do dużej ilości użytkowników.
14.10.2011, 13:35
Bardzo ciekawy jest fakt że po zalogowaniu sie na swojego chomika na stronie do której jest podany link w tym wątku przywróciło mi stan PKT sprzed ponad miesiąca i oddało mi ponad 3 GB Transferu Wygląda na to ze jestem na plusie
Czyżby to był jakiś błąd ?? Czy co ?? Bo sam nie wiem co mam o tym myśleć
Ciekawe jest również to że logując się z normalnego adresu portalu chomikuj.pl czyli http://chomikuj.pl posiadam aktualny stan PKT i transferu, bardzo dziwnie mi to wygląda bo defakto chomikuj.pl chyba dubluje nasze konta na dwóch różnych domenach Ciekawe jest również to że mogłem sobie wykonać przelew punktowy z jednego konta na drugie
Czy może ktoś to wytłumaczyć ??
Czyżby to był jakiś błąd ?? Czy co ?? Bo sam nie wiem co mam o tym myśleć
Ciekawe jest również to że logując się z normalnego adresu portalu chomikuj.pl czyli http://chomikuj.pl posiadam aktualny stan PKT i transferu, bardzo dziwnie mi to wygląda bo defakto chomikuj.pl chyba dubluje nasze konta na dwóch różnych domenach Ciekawe jest również to że mogłem sobie wykonać przelew punktowy z jednego konta na drugie
Sebastian
14.10.2011, 15:09
Rzeczywiście teraz po zalogowaniu mam chomika sprzed miesiąca, dokładnie tak jak wyglądał i ile miał pkt. i transferu dziwne...
14.10.2011, 15:10
sensity napisał(a):Ciekawe jest również to że mogłem sobie wykonać przelew punktowy z jednego konta na drugie
Jak Ty to zrobiłeś? Mnie wyskakuje "Nie można wykonać przelewu do swojego chomika"...
14.10.2011, 15:22
Wygląda to jak kopia zapasowa wszystkich chomików.
Nie można wykonać przelewu bo to nie jest aktualne konto.
No chyba że w drugą stronę ale to bez sensu.
Nie można wykonać przelewu bo to nie jest aktualne konto.
No chyba że w drugą stronę ale to bez sensu.
tonyviroos
14.10.2011, 15:27
To jest kopia zapasowa a przelew można wykonać jedynie na inne konto znajdujące się na kopii zapasowej
14.10.2011, 18:47
Fajnie ta strona wygląda... (pseudo strona) - chomikuj.pl
Ale czy ona należy do twórców chomikuj.pl - tego nie jestem pewny , i czy po zalogowaniu na nią, moje hasło logowania na chomika nie trafi w niepowoływane ręce. Nad tym się zastanawiam...
Ale czy ona należy do twórców chomikuj.pl - tego nie jestem pewny , i czy po zalogowaniu na nią, moje hasło logowania na chomika nie trafi w niepowoływane ręce. Nad tym się zastanawiam...
tonyviroos
14.10.2011, 19:25
(14.10.2011, 18:47)Senisde napisał(a): [ -> ]Fajnie ta strona wygląda... (pseudo strona) - chomikuj.pl
Patrz post 2
16.10.2011, 19:29
(14.10.2011, 13:35)sensity napisał(a): [ -> ]Ciekawe jest również to że mogłem sobie wykonać przelew punktowy z jednego konta na drugie
Pokaż screeny z tych przelewów.
Już widzę jak grono użytkowników
zaczynających pobierać pliki właśnie z tej
kopii chomikuj.pl... ciekawe co z tego wyjdzie?
Stron: 1 2