Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Dziwne przekierowanie...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
http://chomikuj.grupats.pl/

wiecie może o co z tym chodzi?
Za wszelkie odpowiedzi dziękuje...

tonyviroos

Dane firmy:
Grupa TS Sp. z o. o.
ul. Kiersnowskiego 26d, 03-161 Warszawa
NIP 5242658562
Regon 141547137
KRS 312294

O nas:
Jesteśmy twórcami m.in. Chomikuj.pl, Podajdalej.pl, Auto-Backup.pl, obecnie realizujemy, lub przymierzamy się do realizacji nowych projektów. Projektujemy serwisy skierowane do dużej ilości użytkowników.
Bardzo ciekawy jest fakt że po zalogowaniu sie na swojego chomika na stronie do której jest podany link w tym wątku przywróciło mi stan PKT sprzed ponad miesiąca i oddało mi ponad 3 GB Transferu :D Wygląda na to ze jestem na plusie :D

Czyżby to był jakiś błąd ?? Czy co ?? Bo sam nie wiem co mam o tym myśleć :D

Ciekawe jest również to że logując się z normalnego adresu portalu chomikuj.pl czyli http://chomikuj.pl posiadam aktualny stan PKT i transferu, bardzo dziwnie mi to wygląda bo defakto chomikuj.pl chyba dubluje nasze konta na dwóch różnych domenach :D Ciekawe jest również to że mogłem sobie wykonać przelew punktowy z jednego konta na drugie :D

Czy może ktoś to wytłumaczyć ??

Sebastian

Rzeczywiście teraz po zalogowaniu mam chomika sprzed miesiąca, dokładnie tak jak wyglądał i ile miał pkt. i transferu dziwne...
sensity napisał(a):Ciekawe jest również to że mogłem sobie wykonać przelew punktowy z jednego konta na drugie :D

Jak Ty to zrobiłeś? Mnie wyskakuje "Nie można wykonać przelewu do swojego chomika"...
Wygląda to jak kopia zapasowa wszystkich chomików.

Nie można wykonać przelewu bo to nie jest aktualne konto.

No chyba że w drugą stronę ale to bez sensu.

tonyviroos

To jest kopia zapasowa a przelew można wykonać jedynie na inne konto znajdujące się na kopii zapasowej
Fajnie ta strona wygląda... (pseudo strona) - chomikuj.pl
Ale czy ona należy do twórców chomikuj.pl - tego nie jestem pewny , i czy po zalogowaniu na nią, moje hasło logowania na chomika nie trafi w niepowoływane ręce. Nad tym się zastanawiam... Mysli

tonyviroos

(14.10.2011, 18:47)Senisde napisał(a): [ -> ]Fajnie ta strona wygląda... (pseudo strona) - chomikuj.pl
Ale czy ona należy do twórców chomikuj.pl - tego nie jestem pewny , i czy po zalogowaniu na nią, moje hasło logowania na chomika nie trafi w niepowoływane ręce. Nad tym się zastanawiam... Mysli

Patrz post 2
(14.10.2011, 13:35)sensity napisał(a): [ -> ]Ciekawe jest również to że mogłem sobie wykonać przelew punktowy z jednego konta na drugie :D

Czy może ktoś to wytłumaczyć ??

Pokaż screeny z tych przelewów.

Już widzę jak grono użytkowników
zaczynających pobierać pliki właśnie z tej
kopii chomikuj.pl... ciekawe co z tego wyjdzie?

Stron: 1 2