Witam,
serdecznie zapraszam wszystkich Gości i Użytkowników do wsparcia zespołu
Eris Is My Homegirl, który uzyskał na Facebooku poparcie forum Odjechani.com.pl jako najbardziej odjechana grupa ludzi w obecnej edycji Must Be The Music.
A teraz zapraszam do obejrzenia Ich występu:
Nie oglądam tego typu programów (bo ilu zwycięzców mamy w obecnym show-biznesie?), jednak zgodziłbym się wesprzeć zespól gdyby był dobry – jednak taki nie jest...
To tylko moja opinia, jednak zajeżdża mi to nędzną podróbką RATMu, z metalowym growlem, i bez Toma Morello – darowałbym podrabianie i growl, ale za brak Morello...
Mnie też nie zachwycili, może dlatego że nie przepadam za tego typu muzyką, no ale może krajowa scena potrzebuje takich zespołów
ja w każdym razie nie zagłosuję
A ja zagłosuje bo mi sie podobało
Ludzie zespół był spoko i to co najbardziej mi się podobało bo osobiście tego typu muzyka nie leży w moich gustach to to że chłopaki są naturalni. W filmiku przed występem byli "normalni" a nie teksty typu ".. muzyka jest dla nas najważniejsza ..", ".. żyjemy muzyką..".
I ten tekst tego 17'latka ".. miłość jest jak sraczka..", i dlatego jestem na tak i "LUBIE TO!"
Hehe a skąd masz tekst? Dawaj tu jak masz
Niestety Drugie Miejsce - szkoda, naprawdę byłem/jestem ich fanem
(06.11.2011, 23:57)B0hazard napisał(a): [ -> ]Niestety Drugie Miejsce - szkoda, naprawdę byłem/jestem ich fanem
Tak drugie miejsce. Dla nas jednak są zwycięzcami
Z niecierpliwością czekamy na ich pierwszą płytę bo wiem, że po tym programie
taka powstanie. Ktoś kto zajął drugie miejsce w Must Be The Music II nie zostaje
odprawiony z kwitkiem do domu.
Myślę, że na pewno zainteresują się nimi właściwe osoby, które zobaczą potencjał
finansowy w tych chłopakach, a niewątpliwie go mają.
Na naszym rynku brakuje takiej muzyki, brakuje muzyki niekomercyjnej, innej,
po prostu odjechanej.
Korzystając z okazji
gratulujemy również Maciejowi Czaczykowi zajęcia pierwszego
miejsca! To również utalentowany i niekomercyjny muzyk.
Mam nadzieję, że taki zostanie i nie da się sprowadzić do komercyjnych brzmień radiowych.
Chwała zwycięzcom, gratulacje dla pokonanych.