Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Gimplus klasa 3
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2

Sebastian

Chciałem zapytać się czy jest na forum osoba, która byłaby w stanie pomagać mi przy zadaniach internetowych z matematyki. Z tego przedmiotu orłem nie jestem (w drugiej miałem 2) i szczerze mówiąc nie radzę sobie z tym przedmiotem. Wiem, że taka pomoc to oszustwo i wiele z tego nie skorzystam, zdaję sobie z tego sprawę... Przejdę do sedna sprawy. Moja kochana pani od matematyki wpadła na pomysł zakupienia nam jak już wcześniej napisałem internetowych zadań w ramach pracy domowej (dodam, że musiałem za to zapłacić całe 20zł!!!) i jako, że posiadam bardzo mało czasu proszę o pomoc.

[Obrazek: gimplus.png]

Tak wyglądają wszystkie zadania. Posiadam do nich swój login i hasło, jeżeli jest ktoś kto pomoże biednemu chłopczykowiStrapiony żeby nie dostał na koniec pały to bardzo będę wdzięczny.

Co mogę zaoferować w zamian? Bo pewnie większość na to czeka...:D

Za każdy rozwiązany dział:
+5 reputacji
2000 pkt.
Miesiąc darmowej reklamy u mnie na chomiku (chyba że jest to osoba, która taką reklamę już posiada)
w przypadku płci pięknej wielkiego, słodziutkiego buziaczkaSerce
a w przypadku chopa duże piwkoPiwko
Sebastian napisał(a):Miesiąc darmowej reklamy u mnie (chyba że jest to osoba, która taką reklamę już posiada)
To napisz jeszcze wszystkim gdzie to jest to "u Ciebie"? Masz własną stronę www, bloga?
Postaraj się precyzować takie wypowiedzi.

Ten dział jest m.in od takich własnie pomocy. Myślę, że coś na pewno poradzimy :)

Sebastian

Oczywiście mój błąd adminie dzięki za poprawę... To jest strona główna

Ja nie mam żadnej strony (prócz chomika:D) jest to strona gdzie można rozwiązywać online zadania z matematyki... Ja mam to na ocenę niestety... Na tej stronie należy się zalogować i wtedy przenosi nas na nasze konto i tam rozwiązujemy już zadania:)
Seba zawsze możesz zrobić screena zadania i wstawić obrazek : d

(przynajmniej nie trzeba się nigdzie logować :P)

Sebastian

Mógłbym ale to musiałbym wstawić naprawdę dużo screenów. Nie ma niestety tak, że jak jest jedno zadanie to jest tylko jeden przykład, pytanie, wiesz o co chodzi... Często jest tak, że w jednym zadaniu jest kilka przykładów, które trzeba poszczególnie rozwiązać. Tak przez screeny to byłoby bardzo ciężko rozwiązać te zadania.
Z matmy można spróbować :D niby poziom gimnazjum więc nie powinno być problemu tylko takie jedno pytanie jak my mamy ci pomóc ?

Sebastian

Jeśli jest osoba, która byłaby skłonna mi pomóc to podam login i hasło do tej strony w wklejonym przeze mnie w pierwszym poście screenie można zobaczyć jak wyglądają poszczególne działy i ile mają zadań... czy coś tłumaczę nie zrozumiale?
Seba, jeśli wciąż nikt się nie znalazł, mogę spróbować Ci pomóc, ale nic nie obiecuję, bo matematykę miałam dawno temu. ;)

Sebastian

Ok to w takim razie na pw wysyłam wszystkie potrzebne info.
(27.10.2011, 17:03)MissFuneral napisał(a): [ -> ]... mogę spróbować Ci pomóc, ale nic nie obiecuję, bo matematykę miałam dawno temu. ;)

I jak? Udało się pomóc?
Stron: 1 2