Odjechani.com.pl

Pełna wersja: wycenę gry.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Mam pytanie bo będę udostępniał Gre RAGE za punkty. I jaka cena była by odpowiednia żebym dostał dobre zyski ? Myślę nad 25.000 tyś. gra ma ponad 19 GB
[Obrazek: lo926_66.png]
35 tysięcy punktów ta gra wymiata (widziałem demo).

Sebastian

Ja też tak myślę, że 30-35 będzie odpowiednią sumą...
:) dzieki

Sebastian

Ale poczekaj może jeszcze co powiedzą inni... może ktoś wpadnie na jeszcze inny, lepszy pomysł, nigdy nic nie wiadomo:P
widziałem demo, proponuje na początek 40 000 i ewentualnie potem zmniejszać

B0hazard

Bez urazy kolego ale jaki sens wyceniania gry? Przecież tę gre można pobrać z mojego chomika tutaj bez płacenia za "wykupienie gry". Wątpie by ktoś dał ci za nią 35-40 tyś punktów, ponieważ jest ona ogólnie dostępna.
Nie dał bym ani jednego punktu i nawet nie fatygował bym się zużywać swojego transferu aby tą grę ściągać z jakiegokolwiek chomika.

Ta gra jest dostępna w sieci torrent po polsku lub po angielsku z oficjalnym spolszczeniem na trzech płytach DVD i całkowicie za darmo bez ponoszenia jakichkolwiek kosztów oraz bez zużywania cennego chomikowego transferu.
Aby szybko wyszukać tą grę należy ją poszukać w google wpisując odpowiednio dobrane słowa.
Ale ja zrobię take coś ze dajesz mi opłatę za gra i masz ja za darmo juz

B0hazard

Zgadza się ze skrzypasem, powiedz kamiluu co za sens jest w marnowaniu punktów jeśli dostępne jest to na torrentach z nieograniczoną szybkością pobierania ? .. chyba żaden ;)

Nie rozumiem pomysłu - ktoś ma ci dać punkty abyś ty mógł wykupić transfer i dać ją za free?
Stron: 1 2