Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Angielski - odpowiedzi na 2 pytania.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hejj.
Mam mały problem, ponieważ jak najszybciej potrzebuje kilkuzdaniowych odpowiedzi na te dwa tematy.. :(. Jak by sie znalazl ktos na tyle mily i mi pomógł to byłabym bardzo wdzięczna ;)).

1.What are the reason why some people look for friends and life parents by placing personal advertisments in newspaper? Are these personals the evidence of their courage or rather determination? Justify your opinion.

2.What do people pay attention to when meeting someone for the first time? Is it the way they are dressed? They physical appearance? Their sense of humour? Anything else? Give reasons why some facts can be more important, and in what circumstances. What can be the consequences of such first impressions on the relationship?

Z gory dziekuje za pomoc. :*
kochana ja sie na angielskim nie znam ale tłumacze zdania na tych stronach translatica i google tłumacz :)
przetłumacz ten tekst i odpowiedz :)

Sebastian

2. In my opinion the most important things which must show person in first time meet is physical appearance and humour. . I'm always say "first impressions is most important". If you are smartly dressed and if you choose nice place where you want meet you have 40 percent chance for fulfilling meet

tłumaczenie: Według mnie najważniejsze rzeczy jakie musi pokazać osoba na pierwszym spotkaniu to wygląd i humor. Zawsze mówię "Najważniejsze jest pierwsze wrażenie". Jeśli jesteś elegancko ubrany i wybierzesz miłe miejsce gdzie chcesz się spotkać masz 40% szans na udane spotkanie/podryw

Na pierwsze jeśli będzie jeszcze czas postaram się odpowiedzieć. Mam nadzieje, że coś pomogłem. Bardzo możliwe, że popełniłem jakiś błąd gdyż z angielskiego mistrzem nie jestem ale może to Ci posłuży przynajmniej jako wzór;)