Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Filmy z Youtube
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ściągnę dowolny film Z youtube.com dla Ciebie!
Każdy film każda jakość nie gra różnicy czy to film xxx czy piosenka dla dzieci!
Zgłoś się do mnie a za film zapłacisz tylko 500punktow!*

Nie trać okazji pisz na pw!

*Film poniżej 5minut
Cały cennik dostępny na pw.
Wystarczy posiadać menedżer pobierania JDownloader i w nim wkleić link prowadzący do filmy na YT.

Pobiera w każdej jakości :)
(do wyboru)

Lub strony specjalnie do tego stworzone :)

Bądź co bądź za darmo :)
Ale komu się chce ściągac, renderować i uploadowac na chomika.

tonyviroos

(14.11.2011, 14:37)Zaxer napisał(a): [ -> ]Ale komu się chce ściągac, renderować i uploadowac na chomika.

A jak Ty ściągniesz film to już ktoś od Ciebie nie będzie musiał go ściągać ?
Renderuje się grafikę a nie filmy.
Nie napisałeś że uploadujesz w tej cenie na chomika.
Renderuje się też filmy np z formatu avi do rmvb:)

B0hazard

Nie rozumiem twojej oferty, pobierasz film z serwisu youtube.com a następnie wrzucasz w formacie .mp4, .flv? Druga sprawa pobierasz film i wrzucasz na mojego chomika w cenie 500 Pkt.
Czyli film max 5 minut bo tak napisałeś średnio waży ok 20-40 mb (oczywiście na yt). Wychodzi że oferujesz upload 80 mb za 500 Pkt? (oczywiście policzyłem już więcej). Każdy lepszy uploader zgodzi się wrzucać pliki z yt ale za 900 pkt = 1GB, więc ta twoja oferta jest lipna.
Hmm no nie wiem czy ta Twoja oferta jest opłacalna. Zależy jakie rzeczy oferujesz za tą cenę. Przecież chyba każdy wie że dzięki odpowiedniemu akceleratowi można pobierać z YT :D
A jeśli nie to z tej stronki-----> www.zapiska.pl można to robić i od razu Ci konwertuje do odpowiedniego formatu :)
I dodatkowo musisz ściągać, wrzucać na chomika a w tym czasie mógbyś się zająć np reklamowaniem :).
(14.11.2011, 16:21)Zaxer napisał(a): [ -> ]Renderuje się też filmy np z formatu avi do rmvb:)

Zaxer to o czym piszesz to nie Renderacja tylko Konwersja z formatu na format ;)