Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Czy użytkownik "Sebastian" jest zaufaną osobą?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Od dzisiaj współpracujemy.
Ja jestem tutaj od niedawna więc niektórych z was nie znam za dobrze, i chcę zapytać was, drodzy użytkownicy forum czy ten user jest lojalną osobą i warto z nim współpracować Mysli
Z przyjemnością stwierdzam, iż Sebie można zaufać :)
Vapor - współpracujemy??? Napisz dokładniej na czym polega Wasza współpraca. Chodzicie na randki z jedną dziewczyną, jadacie wspólne posiłki, macie wspólne konto w banku, możliwości jest wiele. Nie musisz być "bardzo" szczery. Wystarczy stwierdzenie że Wasza współpraca jest Ważna dla rozwoju forum Odjechani lub też oparta na ważniejszych powiązaniach.

Wirtualny Świat rządzi się swoimi prawami, uznanie kogoś za osobę lojalną czy zaufaną nie jest łatwe jednak możliwe.

Z pełną świadomością i przyjemnością uważam że Sebastian jest osobą której można w pełni zaufać.

Kucharek

Również mogę potwierdzić lojalność Sebastiana.
(26.11.2011, 15:20)Leszek napisał(a): [ -> ]Vapor - współpracujemy??? Napisz dokładniej na czym polega Wasza współpraca. Chodzicie na randki z jedną dziewczyną, jadacie wspólne posiłki, macie wspólne konto w banku, możliwości jest wiele. Nie musisz być "bardzo" szczery. Wystarczy stwierdzenie że Wasza współpraca jest Ważna dla rozwoju forum Odjechani lub też oparta na ważniejszych powiązaniach.

Wirtualny Świat rządzi się swoimi prawami, uznanie kogoś za osobę lojalną czy zaufaną nie jest łatwe jednak możliwe.

Z pełną świadomością i przyjemnością uważam że Sebastian jest osobą której można w pełni zaufać.

Okey, rozumiem ;)
Wszystko w porządku.
Zapytałeś, dostałeś odpowiedź nie tylko ode mnie. Sebastianowi można zaufać.
Pozdrawiam.

B0hazard

Również potwierdzam jest rzetelny, uczciwy i z kim jak kim ale z Sebastianem współpraca to czysta przyjemność.
Potwierdzam Sebastian to osoba z która jak dotąd mi się najlepiej współpracowało :) Jest rzetelny, solidny i godny zaufania :) Osobiście nie bałbym się mu powierzyć danych do konta w banku bo wiem że by mi nic nie znikneło :D